精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

One day something went wrong with a man’s bicycle chain(鏈條). The man could not repair it,
so he looked    16   for help. The only house nearby belonged to a woman who had
   17   there a few months earlier. The man knocked at the door, but the woman did not
answer. The door had clear glass in it, and the man    18   see that the woman was home. He
decided to knock again. Finally the woman came to the door. The man immediately explained his
   19  . “I can fix the chain,” the woman said. Later when the bike was    20   to go,
the man said, ‘Thanks. I hope I can help you some day.”“I never need help,” the woman said.
The following week the man was riding his bike    21  he noticed the woman walking
down the street. A strong wind suddenly lifted(拾起) her hat and sent it into the branches(枝) of
an old tree. The woman tried to get her hat with a stick, but she failed. She seemed    22   
because she clearly was not dressed for tree-climbing. The man hurried over, quickly climbed up
to the hat and    23   it into the woman’s waiting hands. When she put on her hat, she
   24   the man as he climbed back on his bike. ‘I think I told you I never need help,” the
woman said, “I’m glad you didn’t    25   me. Thanks.” Then they both smiled.
【小題1】
A.outB.upC.downD.a(chǎn)round
【小題2】
A.leftB.movedC.waitedD.stopped
【小題3】
A.couldB.mightC.couldn’tD.didn’t
【小題4】
A.ideaB.planC.problemD.message
【小題5】
A.hardB.readyC.slowD.unable
【小題6】
A.whenB.beforeC.a(chǎn)fterD.though
【小題7】
A.boredB.relaxedC.frightenedD.worried
【小題8】
A.droppedB.putC.collectedD.brought
【小題9】
A.savedB.passedC.studiedD.chose
【小題10】
A.excuseB.noticeC.findD.believe

【小題1】 D
【小題1】B
【小題1】A
【小題1】C
【小題1】B
【小題1】A
【小題1】D
【小題1】A
【小題1】B
【小題1】D解析:

【小題1】根據(jù)上下文可知the man“向四周看”,找人修自行車,故答案選D。
【小題1】 聯(lián)系上下文可知這個(gè)女的是幾個(gè)月前“搬到”那里的,故答案選B,意為“搬;挪”。
【小題1】 聯(lián)系上下文可知the man透過(guò)玻璃“能”看到the woman在房間里,故答案選A,意
為“能夠”。
【小題1】聯(lián)系上下文the man和the woman解釋他之所以敲門(mén)打擾是因?yàn)樗龅搅恕皢?wèn)題”,
故答案選C。
【小題1】 聯(lián)系上下文可知是在the man 修完車要離開(kāi)時(shí)對(duì)the woman說(shuō)了一番話,故答案選
B,意為“有準(zhǔn)備的”。
【小題1】聯(lián)系是上下文可知空缺處前后的動(dòng)作幾乎是同時(shí)發(fā)生的,故答案選A,意為“當(dāng)……
的時(shí)候”。
【小題1】 聯(lián)系上下文可知女人的帽子刮到樹(shù)上,可猜測(cè)她一定很著急,故答案選D,意為“擔(dān)
心的;著急的”。
【小題1】聯(lián)系下文男人重新從樹(shù)上下來(lái)騎上車的時(shí)候女人已經(jīng)把帽子戴上了,故答案選A,意
為“丟下;扔下”。
【小題1】 聯(lián)系上下文可知是當(dāng)男人騎車從她身邊經(jīng)過(guò)的時(shí)候……,故答案選B,意為“經(jīng)過(guò);
路過(guò)”。
【小題1】 通讀全文可知原來(lái)女人說(shuō)自己是不需要幫助的,但是在她需要幫助的時(shí)候男人仍然幫
助了她,也就是說(shuō)他不“相信”她不需要幫助,故答案選D,意為“相信”。
練習(xí)冊(cè)系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

There is no way that you cannot have any embarrassing moments. You cant control everything that happens, so youre going to be in an embarrassing situation one day. So how can you solve this problem? The answer is to control your actions and try not to get upset.
◆Remember that you'll probably laugh about it in a few days, so try to see the funny side of it right away.
◆If it is something so embarrassing that you feel you will never laugh about it, please remember that the ______________(1) will be over after some time.
◆Ask your friends to give you a break and not to make fun of you. If you’ve done the same for them, they’re more likely to agree to give you a break.
Always remember that you are not alone. Everyone has embarrassing moments. While you are sure that everyone is going to remember this moment forever, that fact is that they’ll probably forget it very soon. Most of us remember the moments in which we feel embarrassed, but very few of us remember other people’s embarrassing moments.
Most people have short memories. So while you may never forget the moment when your skirt was torn(撕裂) in gym class, most of the other people probably forget it at once. Although a short memory may not be a(n) ____________ (2) thing when you are trying to remember facts in a history test, it is useful when you are trying to forget life’s most embarrassing moments.
任務(wù)一:請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容,分別寫(xiě)出(1)和(2)兩處所缺單詞。(每空限填一詞)
【小題1】(1) ________________      (2) _________________
任務(wù)二:根據(jù)短文內(nèi)容,選擇正確答案
【小題2】 It can be inferred(推斷) from the passage that __________ when you fall down after making a speech.
A.everyone will remember the moment forever
B.you may never forget the moment
C.other people will feel embarrassed
D.you will not remember the moment
任務(wù)三:請(qǐng)把上文中畫(huà)線的句子譯成漢語(yǔ)
【小題3】 _____________________________________________.
任務(wù)四:請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容,回答下列問(wèn)題
【小題4】 According to the passage, why does the writer say “you are not alone”?
______________________________________________.
【小題5】What’s the main idea of the passage?
It’s mainly about how to _______________________ when you are embarrassed.

查看答案和解析>>

科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源:2011年寧夏銀川市初二上學(xué)期期末考試英語(yǔ)卷 題型:閱讀理解



During all this time I never stopped thinking about escape. When I traveled across to the other side of the island (島嶼), I could see the other islands, and I said to myself, “Perhaps I can get there with a boat. Perhaps I can get back to England one day.”
So I decided to make myself a boat. I cut down a big tree, and then began to make a long hole (洞) in it. It was hard work, but about six months later, I had a very fine canoe (獨(dú)木舟). Next, I had to get it down to the sea. How silly I was! Why didn’t I think before I began work? Of course, the canoe was too heavy. I couldn’t move it! I pulled and pushed and tried everything, but it didn’t move. I was very unhappy for a long time after that.
That happened in my fourth year on the island. In my sixth year I did make myself a smaller canoe, but I did not try to escape in it. The boat was too small for a long journey, and I did not want to die at sea. The island was my home now, not my prison, and I was just happy to be alive.  A year or two later, I made myself a second canoe on the other side of the island. I also built myself a second house there, and so I had two homes.
My life was still busy from morning to night. There were always things to do or to make. I learnt to make new clothes for myself from the skins of dead animals. They looked very strange, it is true, but they kept me dry in the rain.
I kept food and tools (工具) at both my houses, and also wild goats (山羊). There were many goats on the island, and I made fields with high fences to keep them in. They learnt to take food from me, and soon I had goats’ milk to drink every day. I also worked hard in my corn (玉米) fields. And so many years went by.
【小題1】 The purpose of making a canoe on the island was to _____________.

A.escape in itB.get to the other side of the island[來(lái)源:學(xué)科網(wǎng)ZXXK]
C.use it for foodD.go around the island
【小題2】 To survive, the writer did the following EXCEPT _____________.
A.keeping goats for milkB.making clothes from animal skins
C.working in the cornfieldsD.going fishing in the sea
【小題3】Why didn’t the writer use his first canoe?
A.Because it was too small for a long journey.
B.Because it was too heavy to get down to the sea.
C.Because there was something wrong with it.
D.Because the writer was busy building a second house.
【小題4】From the story, we can learn that _____________.
A.the writer tried to make his stay comfortable on the island
B.the writer had nothing to do on the wild island
C.the writer tried to escape in the second canoe, but failed
D.the writer was in prison on the island, losing his freedom

查看答案和解析>>

科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源:2013-2014學(xué)年江蘇省江陰市九年級(jí)上學(xué)期期末考試英語(yǔ)試卷(解析版) 題型:閱讀理解

 

During all this time I never stopped thinking about escape. When I traveled across to the other side of the island, I could see the other islands, and I said to myself, “Perhaps I can get there with a boat. Perhaps I can get back to England one day.”

So I decided to make myself a boat. I cut down a big tree, and then began to make a long hole in it. It was hard work, but about six months later, I had a very fine canoe (獨(dú)木舟). Next, I had to get it down to the sea. How silly I was! Why didn’t I think before I began work? Of course, the canoe was too heavy. I couldn’t move it! I pulled and pushed and tried everything, but it didn’t move. I was very unhappy for a long time after that.

That happened in my fourth year on the island. In my sixth year I did make myself a smaller canoe, but I did not try to escape in it. The boat was too small for a long journey, and I did not want to die at sea. The island was my home now, not my prison, and I was just happy to be alive. A year or two later, I made myself a second canoe on the other side of the island. I also built myself a second house there, and so I had two homes.

My life was still busy from morning to night. There were always things to do or to make. I learnt to make new clothes for myself from the skins of dead animals. They looked very strange, it is true, but they kept me dry in the rain.

I kept food and tools at both my houses, and also wild goats. There were many goats on the island, and I made fields with high fences to keep them in. They learnt to take food from me, and soon I had goats’ milk to drink every day. I also worked hard in my corn fields. And so many years went by.

1.The purpose of making a canoe on the island was to _____________.

A. escape in it                            

B. get to the other side of the island[來(lái)源

C. use it for food                          

D. go around the island

2.To survive, the writer _____________.

A. kept goats for milk                      

B. made clothes from animal skins 

 C. worked in the cornfields                          

D. did all the above

3.Why didn’t the writer use his first canoe?

A. Because it was too small for a long journey.  

B. Because it was too heavy to get down to the sea.

C. Because there was something wrong with it.  

D. Because the writer was busy building a second house.

4.From the story, we can learn that _____________.

A. the writer tried to make his stay comfortable on the island  

B. the writer had nothing to do on the wild island

C. the writer tried to escape in the second canoe, but failed 

D. the writer was in prison on the island, losing his freedom

 

查看答案和解析>>

科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源:2011年江蘇省南通市中考英語(yǔ)沖刺模擬英語(yǔ)試卷 題型:選詞填空

用方框中所給詞語(yǔ)的適當(dāng)形式填空,使短文正確、通順、連貫(每詞限用一次)。

home,  work,  happy,  try,  cross,  six,  before,  too,  make,  I

During all this time I never stopped thinking about escape. When I traveled   1.  to the other side of the island (島嶼), I could see the other islands, and I said to   2. , “Perhaps I can get there with a boat. Perhaps I can get back to England one day.”

So I decided   3. myself a boat. I cut down a big tree, and then began to make a long hole in it. It was hard   4. , but about six months later, I had a very fine canoe (獨(dú)木舟). Next, I had to get it down to the sea. How silly I was! Why didn’t I think   5. I began work? Of course, the canoe was too heavy. I couldn’t move it! I pulled and pushed and   6.   everything, but it didn’t move. I was very  7.  for a long time after that.

That happened in my fourth year on the island. In my   8. year I did make myself a smaller canoe, but I did not try to escape in it. The boat was   9.  small for a long journey, and I did not want to die at sea. The island was my  10.  now, not my prison, and I was just happy to be alive.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源:2010-2011江蘇省蘇州市高新區(qū)初一下期末考試英語(yǔ)試卷 題型:其他題

There is no way that you cannot have any embarrassing moments. You cant control everything that happens, so youre going to be in an embarrassing situation one day. So how can you solve this problem? The answer is to control your actions and try not to get upset.

    ◆Remember that you'll probably laugh about it in a few days, so try to see the funny side of it right away.

    ◆If it is something so embarrassing that you feel you will never laugh about it, please remember that the ______________(1) will be over after some time.

    ◆Ask your friends to give you a break and not to make fun of you. If you’ve done the same for them, they’re more likely to agree to give you a break.

    Always remember that you are not alone. Everyone has embarrassing moments. While you are sure that everyone is going to remember this moment forever, that fact is that they’ll probably forget it very soon. Most of us remember the moments in which we feel embarrassed, but very few of us remember other people’s embarrassing moments.

    Most people have short memories. So while you may never forget the moment when your skirt was torn(撕裂) in gym class, most of the other people probably forget it at once. Although a short memory may not be a(n) ____________ (2) thing when you are trying to remember facts in a history test, it is useful when you are trying to forget life’s most embarrassing moments.

任務(wù)一:請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容,分別寫(xiě)出(1)和(2)兩處所缺單詞。(每空限填一詞)

1.(1) ________________          (2) _________________

任務(wù)二:根據(jù)短文內(nèi)容,選擇正確答案

2. It can be inferred(推斷) from the passage that __________ when you fall down after making a speech.

    A. everyone will remember the moment forever

    B. you may never forget the moment

    C. other people will feel embarrassed

    D. you will not remember the moment

任務(wù)三:請(qǐng)把上文中畫(huà)線的句子譯成漢語(yǔ)

3. _____________________________________________.

任務(wù)四:請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容,回答下列問(wèn)題

4. According to the passage, why does the writer say “you are not alone”?

    ______________________________________________.

5.What’s the main idea of the passage?

    It’s mainly about how to _______________________ when you are embarrassed.

 

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊(cè)答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
911国产精品| 欧美疯狂做受xxxx富婆| 亚洲视频一区二区在线观看| 成人av先锋影音| 国产精品乱子久久久久| 成人网男人的天堂| 中文字幕在线观看不卡视频| 99国产精品久久久久久久久久| 综合亚洲深深色噜噜狠狠网站| 色综合夜色一区| 伊人色综合久久天天| 欧美亚洲日本一区| 五月天网站亚洲| 日韩你懂的电影在线观看| 国产一区二区三区精品欧美日韩一区二区三区 | 免费一区二区视频| 欧美精品一区二区三区在线| 国产精品1区2区| 国产精品激情偷乱一区二区∴| 91免费在线播放| 亚洲国产毛片aaaaa无费看 | 国产精品免费aⅴ片在线观看| 不卡欧美aaaaa| 一区二区成人在线| 欧美一级黄色片| 国产一区二区主播在线| 亚洲欧洲性图库| 欧美综合久久久| 麻豆精品在线看| 欧美激情在线一区二区三区| 99久久精品免费看国产免费软件| 亚洲日本一区二区三区| 777xxx欧美| 国产成人鲁色资源国产91色综| 亚洲视频免费观看| 91精品国产综合久久久蜜臀粉嫩| 国模一区二区三区白浆| 日韩一区在线免费观看| 欧美日韩视频在线观看一区二区三区 | 亚洲精品成人悠悠色影视| 91精品国产色综合久久| 国产精品996| 一区二区三区在线观看网站| 日韩一区二区三区在线观看| 国产盗摄女厕一区二区三区| 亚洲综合久久久久| 337p粉嫩大胆色噜噜噜噜亚洲| 97国产一区二区| 日本不卡视频在线| 国产精品网站在线观看| 欧美日韩国产经典色站一区二区三区| 国产在线精品不卡| 亚洲一区二区三区爽爽爽爽爽| 精品欧美一区二区久久| 91网站在线播放| 麻豆成人综合网| 亚洲人成网站色在线观看| 欧美一区二区在线播放| av亚洲精华国产精华| 热久久久久久久| 国产精品动漫网站| 欧美成人综合网站| 色天天综合色天天久久| 国内精品嫩模私拍在线| 亚洲午夜精品在线| 国产精品午夜在线观看| 日韩小视频在线观看专区| 91视频在线观看| 激情深爱一区二区| 亚洲成av人片一区二区梦乃| 中文字幕巨乱亚洲| 日韩三级高清在线| 欧美中文字幕一二三区视频| 国产精品一区不卡| 日韩av中文字幕一区二区三区| 国产精品传媒入口麻豆| 精品国产制服丝袜高跟| 欧美日韩免费观看一区三区| 成人看片黄a免费看在线| 麻豆91在线看| 亚洲国产日韩一级| 中文字幕在线不卡视频| www国产精品av| 欧美日韩五月天| 色综合色狠狠综合色| 国产高清一区日本| 麻豆成人久久精品二区三区小说| 亚洲一本大道在线| 亚洲天堂免费看| 国产偷v国产偷v亚洲高清| 日韩欧美在线影院| 欧美日韩电影在线| 在线影院国内精品| www.亚洲色图.com| 风间由美一区二区av101| 美女网站色91| 日韩高清欧美激情| 亚洲午夜激情av| 亚洲视频一二三| 中文字幕中文字幕一区| 国产清纯在线一区二区www| 精品久久久久99| 欧美一区二区久久| 3atv一区二区三区| 欧美日韩国产成人在线91| 欧美综合在线视频| 在线观看亚洲专区| 99re这里只有精品视频首页| 成人h动漫精品一区二区| 国产高清在线精品| 高清在线不卡av| 国产精品12区| 国产在线视频精品一区| 久久99精品一区二区三区 | 狠狠色狠狠色综合系列| 美女国产一区二区| 久久国产综合精品| 久久精品国产**网站演员| 美女网站色91| 国内外成人在线| 极品销魂美女一区二区三区| 精品一区二区三区在线播放| 久久国产乱子精品免费女| 久久精品国产精品亚洲综合| 精品一区二区三区不卡| 极品美女销魂一区二区三区 | 免费在线观看一区| 久久爱另类一区二区小说| 乱中年女人伦av一区二区| 九一九一国产精品| 国产在线日韩欧美| 国产成人精品亚洲日本在线桃色 | 欧美日韩一区二区在线视频| 欧美日本乱大交xxxxx| 欧美精品一卡二卡| 日韩视频在线一区二区| 欧美成人r级一区二区三区| xnxx国产精品| 欧美国产视频在线| 亚洲四区在线观看| 亚洲五月六月丁香激情| 视频在线观看一区| 久久99精品久久久久婷婷| 国产曰批免费观看久久久| 成人中文字幕合集| 91无套直看片红桃| 欧美日韩卡一卡二| 日韩欧美一区二区视频| 久久男人中文字幕资源站| 欧美国产精品一区二区三区| 亚洲色图制服诱惑| 亚洲国产精品久久不卡毛片| 日韩 欧美一区二区三区| 九九视频精品免费| 成人一二三区视频| 99久久精品国产麻豆演员表| 在线观看亚洲a| 日韩精品在线一区二区| 欧美激情一区二区三区全黄| 亚洲精品久久久蜜桃| 日韩福利电影在线观看| 国产精品伊人色| 91女厕偷拍女厕偷拍高清| 制服丝袜中文字幕亚洲| 久久九九国产精品| 伊人开心综合网| 男男视频亚洲欧美| 成人黄色av网站在线| 精品污污网站免费看| 久久综合久久综合九色| 最新不卡av在线| 日日摸夜夜添夜夜添精品视频| 国产麻豆91精品| 日本丶国产丶欧美色综合| 日韩欧美国产午夜精品| 中文字幕一区二区三区不卡在线| 亚洲一区二区精品视频| 国产在线国偷精品产拍免费yy| 91麻豆精品在线观看| 欧美成人综合网站| 亚洲欧美激情小说另类| 久久精品国产亚洲a| 色综合欧美在线视频区| 精品久久久久久久人人人人传媒 | av在线一区二区| 日韩一区二区中文字幕| 国产精品久久看| 日韩精品电影在线观看| 成人午夜视频网站| 7777精品伊人久久久大香线蕉经典版下载 | 成人精品视频一区二区三区| 欧美老人xxxx18| 国产精品免费看片| 麻豆成人久久精品二区三区小说| 色综合天天综合| 26uuu成人网一区二区三区| 亚洲高清久久久| 成人午夜激情影院| 日韩一级二级三级精品视频| 亚洲图片激情小说|