精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

閱讀理解

When July comes, children know they’ll have the final exams and the school year will end soon. Boys and girls will have a nearly two months’ holiday, and they’ll leave school by train or by car to return home to see their fathers and mothers.

The summer holiday is the best time of the year for most students. The weather is good, so they can spend most of their time playing outside .If one lives in the country, he can go on a trip into the woods or in the fields. If one lives in a big city, he can go to a park to play.

The best place for a summer holiday is the seaside. Some children are lucky enough to live near the sea. But for the others who do not, if they have the chance to stay at one of the big seaside towns for a week or two, they will talk about it all the following school year.

Now, what makes children like the seaside so much? I think it is the sand, the sea and the sun, not anything else. Of course, there are lots of new things to see, nice things to eat and interesting things to do. But the feeling of the sand under their feet, the salt water on their skin, and the warm sun on their backs make them happier.

1.Every year, school children have the final exams in ____, and the exam means the school year will end.

A.May

B.January

C.July

D.December

2.According to the passage, if a child comes from a big city, he can often ____ in the summer holidays.

A.stay at home

B.go on a trip to the woods

C.go on a trip in the fields

D.go to a park to play

3. It’s the best way for children to go to the ____ to spend their summer holidays.

A.park

B.seaside

C.city

D.country

4. ____ make children like the seaside so much?

A.The beautiful parks

B.The new things

C.The sand, the sea and the sun

D.The people near the sea

5. Which of the following is Not true according to the passage?

A.After the final exams ,school children will stay at school for extra classes.

B.The summer holidays is a good time to go out for a trip.

C.The children from the countryside can have a good time in the woods in the summer holiday.

D.If some children go on a trip to the seaside, they will have many things to talk about.

 

【答案】

1.C

2.D

3.B

4.C

5.A

【解析】

試題分析:

1.細(xì)節(jié)理解題,根據(jù)文中語句“When July comes, children know they’ll have the final exams and the school year will end soon.”的理解可知,每年七月進(jìn)行期末考試,故選C

2.細(xì)節(jié)理解題,根據(jù)文中第二段最后一句“If one lives in a big city, he can go to a park to play.”理解可知來自大城市的孩子喜歡到公園玩,故選D

3.細(xì)節(jié)理解題,根據(jù)文中第三段第一句“The best place for a summer holiday is the seaside”的理解可知,暑假中最好玩的地方是海邊,故選B

4.細(xì)節(jié)理解題, 根據(jù)文中最后一段的理解可知,陽光、大海、沙灘是孩子們喜歡海邊的原因,故選C

5.對短文綜合理解題,根據(jù)對文中語句的理解可知,學(xué)生們考完試后不需要呆在學(xué)校里

考點(diǎn):此題考查學(xué)生的閱讀理解能力,及綜合判斷能力

點(diǎn)評:該短文主要介紹了期末考試即將來臨,兩個月的暑假即將開始,學(xué)生可以回家和父母團(tuán)聚,對大多數(shù)孩子來說,暑假是一年最好的時節(jié),可以到森林,公園玩耍,但是最好的去處還是大海邊,在那可以享受陽光,海浪和美麗的沙灘

 

練習(xí)冊系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:初中英語 來源:2012-2013學(xué)年江蘇省啟東市東海中學(xué)八年級上學(xué)期期中考試英語試卷(帶解析) 題型:閱讀理解

閱讀理解
When July comes, children know they’ll have the final exams and the school year will end soon. Boys and girls will have a nearly two months’ holiday, and they’ll leave school by train or by car to return home to see their fathers and mothers.
The summer holiday is the best time of the year for most students. The weather is good, so they can spend most of their time playing outside .If one lives in the country, he can go on a trip into the woods or in the fields. If one lives in a big city, he can go to a park to play.
The best place for a summer holiday is the seaside. Some children are lucky enough to live near the sea. But for the others who do not, if they have the chance to stay at one of the big seaside towns for a week or two, they will talk about it all the following school year.
Now, what makes children like the seaside so much? I think it is the sand, the sea and the sun, not anything else. Of course, there are lots of new things to see, nice things to eat and interesting things to do. But the feeling of the sand under their feet, the salt water on their skin, and the warm sun on their backs make them happier.
【小題1】Every year, school children have the final exams in ____, and the exam means the school year will end.

A.MayB.JanuaryC.JulyD.December
【小題2】According to the passage, if a child comes from a big city, he can often ____ in the summer holidays.
A.stay at homeB.go on a trip to the woods
C.go on a trip in the fieldsD.go to a park to play
【小題3】 It’s the best way for children to go to the ____ to spend their summer holidays.
A.parkB.seasideC.cityD.country
【小題4】 ____ make children like the seaside so much?
A.The beautiful parksB.The new things
C.The sand, the sea and the sunD.The people near the sea
【小題5】 Which of the following is Not true according to the passage?
A.After the final exams ,school children will stay at school for extra classes.
B.The summer holidays is a good time to go out for a trip.
C.The children from the countryside can have a good time in the woods in the summer holiday.
D.If some children go on a trip to the seaside, they will have many things to talk about.

查看答案和解析>>

科目:初中英語 來源:2012年外研版初中英語九年級上Module 9 練習(xí)卷(解析版) 題型:閱讀理解

閱讀理解

When we think of Hollywood, we think of movies and famous movie stars. They are part of Hollywood’s history. Today people make movies in other places too. Not all famous movie stars live in Hollywood. But Hollywood is still a very special city in Los Angeles, California.

You can easily see where Hollywood is in Los Angeles. There is a big sign on the hills. It says “HOLLYWOOD”. The white letters are fifty feet tall. You can see the sign from far away. The Hollywood sign is a famous landmark in Los Angeles. Many postcards show this famous Hollywood landmark.

In the hills of Hollywood, there is also the Hollywood Bowl. This is an open-air theatre. It is one of the largest open-air theatres in the world. It has seventeen thousand seats and a very special stage. The stage was designed by the great American architect(建筑師) Frank Lloyd Wright. You can listen to all kinds of concerts at the Hollywood Bowl.

1.Today Hollywood is _______.

A.a(chǎn) special city in Los Angeles

B.a(chǎn) place where all the movie stars live

C.a(chǎn) place where they make all the movies

D.the biggest city in California

2. You can see where Hollywood is in Los Angeles because _______.

A.it is a hill

B.postcards show you

C.there is a big sign on the hills

D.local people will tell you

3. The Hollywood Bowl is _______.

A.a(chǎn) place where you see movies

B.one of the largest open-air theatres in the world

C.a(chǎn) hill in Hollywood

D.a(chǎn) big sign in Los Angeles

4. Which is not mentioned about the Hollywood Bowl?

A.Seats.

B.Size.

C.Stage.

D.Designer.

5.What special things can we see in Hollywood?

A. The Hollywood hills.                   B. The Hollywood landmark.

C. The Hollywood Bowl.                    D. Both B and C.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英語 來源:2012年仁愛版初中英語八年級下冊第八單元Topic1練習(xí)卷(解析版) 題型:閱讀理解

閱讀理解

When you want to go shopping, you will decide how much money you can pay for new clothes and think about the kind of clothes you really need. Then you just only look for those clothes. There’re labels(標(biāo)簽) inside all new clothes. The labels tell you how to take care of your clothes. The labels may say “dry-clean only”. If you put these clothes into the water to wash them, you may ruin(損壞) them.

Many clothes today must be dry-cleaned. Dry-cleaning is expensive. So when you buy new clothes, check if they will need to be dry-cleaned. You’ll save money if your clothes can be washed in water.

You can save money also if you buy clothes that are well-made. Well-made clothes last longer. They look good even after they have been washed many times. Clothes that cost more money are not always made better. They don’t always fit better. Sometimes the less expensive clothes look and fit better than the more expensive ones.

根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T)誤(F)。

1.If you want to save money, you can buy clothes that can be washed in water.

2. The labels inside the clothes tell you how to save money.

3. The first thing for you to do before you buy clothes is to see how much money they cost.

4. From the passage we learn that the cheaper clothes can sometimes fit you better.

5. Many clothes today must be washed in water.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英語 來源:2012年仁愛版初中英語八年級上冊第二單元Topic1練習(xí)卷(解析版) 題型:閱讀理解

閱讀理解

When you are not well, you may have to _______. The medicine may be not nice to take, but you have to take it, because it will do you good. After a few days, you will get better and you won’t have to take any more medicine. In a short time you will be in good health again, and you will go back to school.

In the cold season, many people catch colds. When you have a cold, your nose is running, so you have to blow (擤) your nose and wipe (擦) it with your handkerchief (手帕).

A bad cold with a high temperature is called flu. When you have the flu, you may pass it to other people around you, because it is very catching (有傳染性的). So when you have the flu, you must stay at home.

When you have a bad tooth, you go to see the dentist. He pulls out the bad tooth and looks over the others.

You should look after yourself. If you want to be healthy, you have to take exercise and eat a balanced diet (均衡飲食).

根據(jù)短文內(nèi)容,完成下列各題。

1.在空白處填上一個詞組___________。

2.完成句子:If you ___________, you won’t have to take any more medicine.

3.把畫線部分翻譯成漢語。

_____________________________

4.Why should we stay at home when we have the flu?

_____________________________

5.What should we do to keep healthy?

_____________________________

 

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
久久精品国产**网站演员| 欧美色精品天天在线观看视频| 久久精品一区二区三区av| 国产激情偷乱视频一区二区三区| 国产欧美日韩视频在线观看| 成人禁用看黄a在线| 亚洲美女在线一区| 欧美日韩一区二区三区高清| 日日摸夜夜添夜夜添亚洲女人| 日韩欧美三级在线| 国产福利一区二区三区视频在线| 国产精品九色蝌蚪自拍| 91国偷自产一区二区开放时间| 亚洲1区2区3区视频| 欧美成人精品福利| 成人性生交大合| 一区二区三区高清在线| 日韩三级高清在线| 国产成人精品一区二区三区网站观看| 国产精品国产成人国产三级| 欧美午夜精品电影| 激情六月婷婷久久| 亚洲日本中文字幕区| 欧美日本不卡视频| 国产乱码精品一区二区三区av | 亚洲国产精品久久久久秋霞影院 | av成人老司机| 三级一区在线视频先锋| 久久婷婷久久一区二区三区| 91丨九色丨尤物| 日本网站在线观看一区二区三区| 国产日韩欧美a| 欧美三区免费完整视频在线观看| 国内成人精品2018免费看| 日本少妇一区二区| 久久久亚洲国产美女国产盗摄| 在线观看日韩精品| 在线视频亚洲一区| 日本精品视频一区二区三区| 欧美综合欧美视频| 欧美日韩夫妻久久| 精品乱码亚洲一区二区不卡| 中文字幕一区二区三区av| 国产精品亚洲人在线观看| 亚洲精品国产成人久久av盗摄| 日韩欧美亚洲国产另类| 99久久伊人网影院| 美女诱惑一区二区| 国产精品久久久久久久久果冻传媒| 911精品国产一区二区在线| 成人午夜碰碰视频| 美女性感视频久久| 亚洲精品国久久99热| 久久日韩精品一区二区五区| 欧美午夜宅男影院| 成人午夜视频在线| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ流畅| 亚洲欧美日韩国产中文在线| 欧美精品一区二区三| 欧美亚洲日本一区| 成人美女视频在线看| 美女爽到高潮91| 亚洲亚洲人成综合网络| 国产精品麻豆欧美日韩ww| 欧美一级日韩免费不卡| 欧洲精品在线观看| 成人app在线| 精品午夜一区二区三区在线观看| 亚洲图片欧美一区| 最新日韩av在线| 国产日产欧美精品一区二区三区| 3d动漫精品啪啪1区2区免费| 日本久久电影网| 成人精品视频一区| 国产一区二区三区免费观看| 日韩成人免费看| 亚洲午夜久久久久| 亚洲色图欧美在线| 中文av一区特黄| 337p粉嫩大胆色噜噜噜噜亚洲| 制服.丝袜.亚洲.中文.综合| 在线看国产一区二区| 99国内精品久久| 粉嫩绯色av一区二区在线观看| 韩国三级在线一区| 免费av成人在线| 亚洲第一久久影院| 一片黄亚洲嫩模| 亚洲精选视频在线| 亚洲日本乱码在线观看| 国产精品久久久久天堂| 国产性做久久久久久| 26uuu色噜噜精品一区二区| 日韩女优av电影| 欧美一级黄色录像| 欧美一区二区在线播放| 欧美日产国产精品| 欧美日韩午夜在线视频| 在线观看成人免费视频| 色94色欧美sute亚洲线路二| 99re视频这里只有精品| 不卡的av电影在线观看| 成人少妇影院yyyy| 成人免费av网站| 成人免费看视频| 成人永久免费视频| 成人免费毛片aaaaa**| 成人免费观看视频| 成人白浆超碰人人人人| 不卡的av中国片| 91亚洲午夜精品久久久久久| 91视频xxxx| 91久久人澡人人添人人爽欧美 | 精品一区二区在线观看| 美女一区二区在线观看| 久久99热这里只有精品| 韩国v欧美v日本v亚洲v| 国产成人精品亚洲777人妖| 高清不卡在线观看av| 成人动漫视频在线| 99r国产精品| 欧美性视频一区二区三区| 欧美日韩第一区日日骚| 欧美一区二区性放荡片| 精品久久人人做人人爽| 国产亚洲精品福利| 亚洲欧洲精品成人久久奇米网| 亚洲欧美福利一区二区| 亚洲高清视频在线| 蜜臀a∨国产成人精品| 国产一区二区三区四区五区美女| 国产福利一区二区三区| jiyouzz国产精品久久| 欧美伊人久久久久久午夜久久久久| 欧美图区在线视频| 日韩欧美亚洲国产另类| 久久精品免费在线观看| 中文字幕一区二区三| 亚洲成人一区二区| 久久精品噜噜噜成人av农村| 国产成人日日夜夜| 91免费版在线看| 在线电影一区二区三区| www激情久久| 亚洲视频资源在线| 午夜激情综合网| 国产一区二区三区四区五区入口| www.爱久久.com| 欧美日韩国产免费| 26uuu亚洲婷婷狠狠天堂| 国产精品电影一区二区三区| 亚洲无人区一区| 精品在线观看免费| 99精品视频一区| 777午夜精品视频在线播放| 2021中文字幕一区亚洲| 亚洲视频在线一区二区| 日韩va亚洲va欧美va久久| 国产成人午夜精品影院观看视频 | 一本色道久久综合精品竹菊| 欧美精品日韩精品| 欧美国产综合一区二区| 亚洲国产日韩a在线播放性色| 精品一区二区国语对白| 91视频www| 精品免费日韩av| 亚洲伦在线观看| 麻豆精品新av中文字幕| 91麻豆国产精品久久| 日韩视频123| 亚洲日本电影在线| 久久99精品国产麻豆婷婷洗澡| 本田岬高潮一区二区三区| 欧美丰满一区二区免费视频| 日本一二三四高清不卡| 五月天久久比比资源色| 成人av电影在线网| 日韩视频免费直播| 亚洲精品国久久99热| 国产麻豆欧美日韩一区| 欧美日韩成人一区| 国产精品毛片高清在线完整版| 日本欧美韩国一区三区| 91丨porny丨最新| 久久久亚洲精华液精华液精华液| 亚洲国产婷婷综合在线精品| 成人免费看黄yyy456| 日韩一区二区影院| 夜夜揉揉日日人人青青一国产精品| 国模无码大尺度一区二区三区| 欧美日韩中文国产| 国产精品女主播av| 黄色资源网久久资源365| 欧美日韩一本到| 亚洲婷婷在线视频| 国产在线精品不卡| 宅男噜噜噜66一区二区66| 亚洲免费在线视频一区 二区| 国产精品一品二品| 欧美剧在线免费观看网站|