精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

精英家教網 > 高中英語 > 題目詳情

(2013·高考北京卷,C)Although being famous might sound like a dream come true,today’s stars,feeling like zoo animals,face pressures that few of us can imagine.They are at the center of much of the world’s attention.Paparazzi (狗仔隊) camp outside their homescameras ready.Tabloids (小報) publish thrilling stories about their personal lives.Just imagine not being able to do anything without being photographed or interrupted for a signature!

According to psychologist Christina Villarreal,celebritiesfamous peopleworry constantly about their public appearance.Eventuallythey start to lose track of who they really are,seeing themselves the way their fans imagine them,not as the people they were before everyone knew their names.“Over time,”Villarreal says“they feel separated and alone.”

The phenomenon of tracking celebrities has been around for ages.In the 4th century BC.,painters followed Alexander the Great into battle,hoping to picture his victories for his admirers.When Charles Dickens visited America in the 19th century,his sold?out readings attracted thousands of fansleading him to complain (抱怨) about his lack of privacy.Tabloids of the 1920s and 1930s ran articles about film?stars in much the same way that modern tabloids and websites do.

Being a public figure today,however,is a lot more difficult than it used to be.Superstars cannot move about without worrying about photographers with modern cameras.When they say something silly or do something ridiculous,there is always the Internet to spread the news in minutes and keep their “story” alive forever.

If fame is so troublesome,why aren’t all celebrities running away from it? The answer is there are still ways to deal with it.Some stars stay calm by surrounding themselves with trusted friends and family or by escaping to remote places away from big cities.They focus not on how famous they are but on what they love to do or whatever made them famous in the first place.

Sometimes a few celebrities can get a little justice.Still,even stars who enjoy full justice often complain about how hard their lives are.They are tired of being famous already.

1.It can be learned from the passage that stars today________.

Aare often misunderstood by the public

Bcan no longer have their privacy protected

Cspend too much on their public appearance

Dcare little about how they have come into fame

2.What is the main idea of Paragraph 3?

AGreat heroes of the past were generally admired.

BThe problem faced by celebrities has a long history.

CWell?known actors are usually targets of tabloids.

DWorks of popular writers often have a lot of readers.

3.What makes it much harder to be a celebrity today?

AAvailability of modern media.

BInadequate social recognition.

CLack of favorable chances.

DHuge population of fans.

4.What is the author’s attitude toward modern celebrity?

ASincere.? BSceptical.

CDisapproving.? DSympathetic.

 

【答案】

1.B

2.B

3.A

4.D

【解析】本文為一篇議論文,談論了作為名人的窘境:名人的隱私得不到保護;名人的生活會受到打擾;名人無時無刻不暴露在媒體下;名人不敢隨意說話,因為一不小心就會成為媒體永恒的話題。

1.

2.2】解析:選B。主旨大意題。文章第三段第一句話為主題句,然后又舉具體的例子來說明。B名人面對的問題古已有之,也就是說這個問題已經存在很久了。故B項為正確答案。

3.3】解析:選A。推理判斷題。由文章第四段可知,現在當名人難,因為他們無時無刻不暴露在媒體面前,因此A現代媒體的可利用性為正確答案。

4.4】解析:選D。推理判斷題。整篇文章都在講當名人的窘境:個人隱私得不到保護;無時無刻不暴露在媒體下;一不小心說錯的話會成為媒體永久的話題,因此作者對他們充滿了同情,故D項為正確答案。

練習冊系列答案
相關習題

科目:高中英語 來源:2013-2014學年高考第二輪專題復習提分訓練專題十九閱讀補全英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解

Urbanization

(2013·高考北京卷)Until relatively recently,the vast majority of human beings lived and died without ever seeing a city.The first city was probably founded no more than 5,500 years ago.__ 1.__In factnearly everyone lived on farms or in tiny rural (鄉村的) villages.It was not until the 20th century that Great Britain became the first urban society in history—a society in which the majority of people live in cities and do not farm for a living.

Britain was only the beginning. 2.__The process of urbanization—the migration (遷徙) of people from the countryside to the city—was the result of modernizationwhich has rapidly transformed how people live and where they live.

In 1990,fewer than 40% of Americans lived in urban areas.Today,over 82% of Americans live in cities.Only about 2% live on farms.__ 3.__

Large cities were impossible until agriculture became industrialized.Even in advanced agricultural societies,it took about ninety?five people on farms to feed five people in cities._ 4._Until modern times,those living in cities were mainly the ruling elite(精英) and the servants,laborers and professionals who served them.Cities survived by taxing farmers and were limited in size by the amount of surplus food that the rural population produced and by the ability to move this surplus from farm to city.

Over the past two centuries,the Industrial Revolution has broken this balance between the city and the country. 5._Today,instead of needing ninety?five farmers to feed five city people,one American farmer is able to feed more than a hundred non?farmers.

AThat kept cities very small.

BThe rest live in small towns.

CThe effects of urban living on people should be considered.

DSoon many other industrial nations became urban societies.

EBut even 200 years ago,only a few people could live in cities.

FModernization drew people to the cities and made farmers more productive.

GModern cities have destroyed social relations and the health of human beings.

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013-2014學年高考第二輪專題復習提分訓練專題十三完形填空英語試卷(解析版) 題型:完型填空

(2013·高考北京卷)Leaping on a narrow balance beam(平衡木) is not easy.But Lola Waltera 13?year?old gymnast,is an expert at it.

To perfect her skills,Lola____for four hours a dayfive days a week.At the state championships in March,she finished seventh out of 16 girls.

That’s especially impressive,____she is legally blind,born with a rare condition that causes her eyes to shift(移動)constantly.She often sees double and can’t____how far away things are.

When she was littleher mom____that even though she couldn’t see____,she was fearless.So her mom signed her up for gymnastics when she was three.She loved the____right away and gymnastics became her favorite.

Though learning gymnastics has been more____for her than for some of her teammates,she has never quit.She doesn’t let her____stop her from doing anything that she wants to.

She likes the determination it takes to do the sport.Her biggest____is the balance beam.Because she has double visionshe often sees to beams.She must use her sense of touch to help her during her routine.Sometimes she even closes her eyes.“You have to____your mind that it’ll take you where you want to go,”says Lola.

To be a top?level gymnastone must be brave.The beam is probably the most____for anyone because it’s four inches wide.At the state competition,Lola didn’t fall____the beam.In fact,she got an 8.1 out of 10—her highest score yet.

Lola doesn’t want to be____differently from the other girls on her team.At competitions,the judges don’t know about her vision____.She doesn’t tell thembecause she doesn’t think they need to know.Her mom is amazed by her____attitude.

Lola never thinks about____.She is presently at level 7 while the highest is level 10 in gymnastics.Her____is to reach level 9.She says she wants to be a gymnastics coach to pass down what she’s learned to other kids____she grows up.

Lola is____of all her hard work and success.She says it’s helped her overcome problems in her life outside gymnastics too.Her____for others is “just believe in yourself.”

1.A.runsBteaches

Ctrains? D.dances

2.A.since? B.unless

Cafter? D.though

3.A.tell? B.guess

C.assume? D.predict

4.A.suspected? B remembered

CimaginedDnoticed

5.A.deeply? B.well

C.aheadDclosely

6.A.task? B.sport

C.eventDshow

7.A.boringBenjoyable

Cdifficult? D.satisfactory

8.A.talentBquality

C.nature? D.condition

9.A.doubt? B.advantage

Cchallenge? Dprogress

10.A.examine? Bexpress

CopenDtrust

11.A.fearful? Bharmful

Cunfair? Dinconvenient

12.A.toBon

Coff? D.against

13.A.greetedBtreated

Cserved? D.paid

14.A.pains? B.stresses

CinjuriesDproblems

15.A.positive? B.friendly

C.flexibleDcautious

16.A.defendingBquitting

C.winningDbargaining

17.A.standardBrange

CviewDgoal

18.A.untilBas

C.when? D.before

19.A.proudBtired

Cashamed? D.confident

20.A.planBadvice

C.reward? D.responsibility

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013-2014學年高考第二輪專題復習提分訓練專題十七詞義猜測英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解

(2013·高考北京卷,A)We all know that the cost of heating our homes will continue to be a significant burden on the family budget.Now millions of people are saving on their heating bills with the EP portable heater.With over one million satisfied customers around the worldthe new EP heats better and faster,saves more on heating bills,and runs almost silent.

The EP has no exposed heating parts that can cause a fire.The outside of the EP only gets warm to the touch so that it will not burn children or pets.

The EP will not reduce oxygen in the room.With other heatersyou’ll notice that you get sleepy when the heat comes on because they are burning up oxygen.

The advanced EP also heats the room evenly,wall to wall and floor to ceiling.It comfortably covers an area up to 350 square feet.Other heaters heat rooms unevenly with most of the heat concentrated to the center of the room.And they only heat an area a few feet around the heater.With the EP,the temperature will not vary in any part of the room.

The EP comes with a 3?year warranty (保修) and a 60?day,no questions asked,satisfaction guarantee.If you are not totally satisfiedreturn it at our expense and your money will be given back to you.

Now we have a special offer for 10 days,during which you can enjoy a half price discount and a free delivery.If you order after that,we reserve the right to either accept or reject order requests at the discounted price.

Take action right now!

1.What is mainly discussed in Paragraph 2?

AThe heat of the EP.

BThe safety of the EP.

CThe appearance of the EP.

DThe material of the EP.

2.From the passagewe can learn that the EP________.

Adoesn’t burn up oxygen

Bruns without any noise

Cmakes people get sleepy

Dis unsuitable for children and pets

3.The underlined word“evenly”in Paragraph 4 probably means________.

Acontinuously Bseparately

Cquickly Dequally

4.The main purpose of the passage is to________.

Apersuade people to buy the product

Badvise people to save on heating bills

Creport the new development of portable heaters

Dcompare the functions of different heater brands

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013-2014學年高考第二輪專題復習提分訓練專題六動詞的時態和語態英語試卷(解析版) 題型:單項填空

(2013·高考北京卷)—So what is the procedure?

—All the applicants________before a final decision is made by the authority.

Ainterview

Bare interviewing

Care interviewed

Dare being interviewed

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013-2014學年高考第二輪專題復習提分訓練專題六動詞的時態和語態英語試卷(解析版) 題型:單項填空

(2013·高考北京卷)Hurry up!Mark and Carol________us.

Aexpect? Bare expecting

Chave expected? Dwill expect

 

查看答案和解析>>

同步練習冊答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
91麻豆精品国产91久久久更新时间 | 717成人午夜免费福利电影| 亚洲国产精品一区二区尤物区| 欧美性生交片4| 亚洲综合一区二区三区| 欧美在线高清视频| 亚洲一区二区偷拍精品| 欧美日韩精品欧美日韩精品一综合| 亚洲一区在线电影| 欧美美女喷水视频| 亚洲不卡一区二区三区| 欧美精品日韩综合在线| 日韩精品三区四区| 精品理论电影在线观看| 国产一区二区三区高清播放| 国产亚洲综合在线| 成人国产一区二区三区精品| 亚洲视频免费在线| 欧美午夜精品一区| 日韩国产欧美一区二区三区| 欧美一区三区二区| 国模冰冰炮一区二区| 中文字幕国产精品一区二区| 91亚洲精品久久久蜜桃网站| 亚洲一区二区av在线| 欧美一区二区三区免费在线看| 极品少妇xxxx精品少妇偷拍| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片| 不卡的av网站| 亚洲精品免费在线| 91精品在线观看入口| 国产麻豆视频一区| 综合久久给合久久狠狠狠97色| 欧美三级在线看| 老司机午夜精品99久久| 国产欧美精品日韩区二区麻豆天美| 91一区二区三区在线观看| 亚洲国产精品自拍| 2021久久国产精品不只是精品| 韩国欧美国产一区| 亚洲人成在线观看一区二区| 欧美久久久久久久久久| 美女看a上一区| 国产精品欧美久久久久一区二区| 欧美自拍偷拍午夜视频| 麻豆国产91在线播放| 国产精品久久三区| 欧美电影一区二区三区| 青青草97国产精品免费观看| 国产日产欧美一区二区三区| 在线免费av一区| 捆绑变态av一区二区三区| 亚洲精品美腿丝袜| 国产午夜精品一区二区三区视频| 欧美日韩免费观看一区二区三区| 国产成人在线视频网站| 天天综合网天天综合色| 中文字幕日韩一区| 久久久影视传媒| 7777精品伊人久久久大香线蕉超级流畅 | 久久日韩精品一区二区五区| 欧美三级在线视频| av一本久道久久综合久久鬼色| 看电影不卡的网站| 亚洲成人久久影院| 国产精品九色蝌蚪自拍| 欧美三级视频在线播放| 国产精品综合一区二区三区| 亚洲愉拍自拍另类高清精品| 久久久国产精品不卡| av在线播放成人| 国产精品一区二区黑丝| 性久久久久久久久久久久| 中文字幕av一区二区三区| 欧美疯狂做受xxxx富婆| 91网站在线播放| 国产精品一区二区久久不卡| 性做久久久久久免费观看欧美| 欧美国产日韩在线观看| 欧美在线小视频| 不卡一区二区三区四区| 精品一区精品二区高清| 亚洲国产成人av网| 国产精品不卡在线观看| 精品国产一区二区三区不卡| 欧美日韩三级在线| 91亚洲永久精品| 国产乱码精品一区二区三区av | 一区二区三区不卡视频| 国产日产欧美一区| 欧美一区二区视频在线观看2020| 99这里只有久久精品视频| 国产在线视频不卡二| 婷婷成人激情在线网| 亚洲女女做受ⅹxx高潮| 亚洲国产成人一区二区三区| 欧美电影免费观看高清完整版| 欧美日韩免费观看一区三区| 97国产一区二区| 粉嫩久久99精品久久久久久夜| 激情五月婷婷综合| 日韩中文字幕不卡| 亚洲一区在线观看免费观看电影高清| 国产精品素人视频| 国产日韩综合av| 久久蜜桃一区二区| 欧美成人精品二区三区99精品| 欧美色老头old∨ideo| 99国产精品99久久久久久| 成人高清视频在线观看| 国产成人免费视频精品含羞草妖精| 日本不卡123| 天天影视色香欲综合网老头| 亚洲va欧美va人人爽| 亚洲一区二区美女| 亚洲在线中文字幕| 一区二区国产视频| 一区二区在线观看免费| 综合在线观看色| 国产精品对白交换视频 | 欧美一区二区三区在线视频| 欧美日韩一区视频| 91麻豆精品国产91久久久更新时间 | 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 日韩影院在线观看| 日韩有码一区二区三区| 天使萌一区二区三区免费观看| 午夜精品一区在线观看| 婷婷久久综合九色综合伊人色| 亚洲精品久久久久久国产精华液 | 亚洲免费观看高清完整版在线观看 | 日韩一级免费观看| 日韩美一区二区三区| 欧美电视剧在线看免费| 欧美v亚洲v综合ⅴ国产v| 日韩精品一区二区三区视频在线观看| 日韩一级二级三级精品视频| 日韩欧美一区在线| 久久蜜桃av一区二区天堂| 久久精品一区八戒影视| 亚洲欧洲另类国产综合| 亚洲欧美激情插| 亚洲成人av一区二区| 日本不卡在线视频| 美女精品自拍一二三四| 国产麻豆日韩欧美久久| 粉嫩一区二区三区性色av| 91在线播放网址| 3d成人h动漫网站入口| 日韩免费成人网| 国产日韩高清在线| 亚洲三级久久久| 五月综合激情婷婷六月色窝| 蜜桃视频一区二区| 国产一区日韩二区欧美三区| 99精品桃花视频在线观看| 在线观看91精品国产入口| 911精品国产一区二区在线| 日韩欧美另类在线| 国产日产欧美一区二区三区| 亚洲欧美偷拍卡通变态| 欧美在线观看视频一区二区| 日韩三级视频中文字幕| 日本一区二区三区四区| 亚洲精品乱码久久久久久黑人| 亚洲超碰97人人做人人爱| 黄色资源网久久资源365| jvid福利写真一区二区三区| 欧美日韩成人综合| 久久这里只精品最新地址| 中文字幕人成不卡一区| 日韩综合小视频| 久久se精品一区精品二区| www.欧美日韩| 4hu四虎永久在线影院成人| 久久久久久久av麻豆果冻| 亚洲欧美日韩中文字幕一区二区三区| 日韩制服丝袜先锋影音| 国产精品中文欧美| 欧美三区免费完整视频在线观看| 欧美本精品男人aⅴ天堂| 综合在线观看色| 蜜桃视频一区二区| 99热在这里有精品免费| 欧美一区二区不卡视频| 国产精品视频免费| 视频一区中文字幕| 成人av第一页| 日韩欧美一级二级三级久久久| 国产精品欧美一区喷水| 日韩—二三区免费观看av| 激情综合色播五月| 欧美性三三影院| 国产三级一区二区三区| 亚洲高清不卡在线| 成人app软件下载大全免费| 91精品国产全国免费观看 | 日韩视频免费观看高清完整版在线观看 | 亚洲图片有声小说| 夫妻av一区二区|