精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

Millions of people pass through the gates of Disney’s entertainment parks in California, Florida and Japan each year. What makes these place an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks? Well, one reason is the way they’re treated once they get there. The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.

All new employees, from vice presidents to part-time workers, begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions(傳統(tǒng))I”. Here, they learn about the company’s history, how it is managed, and why it is successful. They are shown how each department relates to the whole. All employees are shown how their part is important in making the park a success.

After passing “Traditions I”, the employees go on to do more specialized training for their specific(具體的)jobs. No detail(細(xì)節(jié))is missed. A simple job like taking tickets requires four eight-hour days of training. When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied, “What happens if someone wants to know where the restrooms are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds?…We need to know the answers or where to get them quickly. Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”

Even Disney’s managers get involved in the daily management of the park. Every year, the mangers leave their desks and business suits and put on special service clothes. For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail(單軌車(chē)), and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. The managers agree that this week help them to see the company’s goals more clearly.

All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous. Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world. As one longtime business observer once said, “How Disney treats people, communicates with them, rewards them , is in my view the very reason for his fifty years of success… I have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully. It is what Disney does best.”

 

36. The first day they come to Disney parks, all new employees      .

  A. begin by receiving on-the-job training

  B. must learn several jobs

  C. begin as ticket takers

  D. have already attended Disney University

37. Each year, managers wear special service clothes and work in the park to      .

  A. set a good example for employees

  B. remind themselves of their beginnings at Disney

  C. gain a better view of the company’s objectives

  D. replace employees on holiday

38. Which of the following is NOT true according to the passage?

  A. Tourists learn the history of Disney in its entertainment parks.

  B. Disney attracts people almost from all over the world.

  C. Parades are regularly held in Disney’s entertainment parks.

  D. Disney’s managers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.

39. This passage is mainly about      .

  A. how Disney employees are trained

  B. the history and traditions of the Disney enterprises

  C. why Disney enterprises make a lot of money

  D. the importance Disney place on serving people well

36. A

解析: 該題考查細(xì)節(jié)。由 “All new employees… by attending Disney University and taking “Traditions I” 可知,新員工先要進(jìn)行崗前培訓(xùn)。

37. C

38. A

解析:該題考查綜合判斷推理能力。迪斯尼樂(lè)園以其眾多的游樂(lè)節(jié)目吸引世界游客;從副總裁到一般職員均受過(guò)專(zhuān)業(yè)培訓(xùn),故均能勝任各項(xiàng)工作;游客在此可盡興玩耍,但卻不能在游樂(lè)中學(xué)到該樂(lè)園的歷史。該題可以用排除法得知答案。

39. C

解析:該題考查文章主旨大意。文章主要講述了迪斯尼樂(lè)園成功經(jīng)營(yíng)的秘訣,由此可知答案。

練習(xí)冊(cè)系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

It’s a goal for millions and millions of families every year——keep the Christmas spending within a certain amount, but can still afford the gifts that your loved ones will enjoy. Never has this concern been greater in recent years than right now. Even so, there are several things that you can do to help.

       Hit the sales.

       No one wants to get up at four o’clock in the morning and fight to get the best deal on Black Friday, and it’s surely very tough to pick up the courage and get out there in the cold for a good deal, but sometimes——it can be well worth. Many retailers(零售商) offer specials all through the day——and some even offer online Black Friday specials, so you may still be able to get a great deal on Black Friday.

       Pay close attention to advertisements.

       Once the Christmas shopping season is coming, retailers hungry for business will do just about whatever to get you in the store. Pay very close attention to weekly advertisements of sales among the major retailers and you may be lucky enough to find different prices for the same thing in different shops.

       Shop online.

       Some of us don’t like running from store to store in order to get the best price on the perfect gift, and some of us don’t like to go out in the cold at all——thankfully for us, we can do online shopping.

       The world of online shopping lets people visit all the major retailers as well as some specialty stores that could only be found on the Internet. Customers can find exactly what they are looking for, at the best possible price without ever having to leave the house. With traditional Christmas shopping consumers are sometimes limited to what’s left in stock if they wait too long to get to a particular store.

The first paragraph implies that ______.

       A. nowadays not many people can afford expensive gifts

       B. recently many people don’t want to spend money on gifts

       C. Christmas is a time to make our loved ones enjoy their gifts

       D. Christmas is a time to make us feel free to buy our loved ones gifts

In the writer’s opinion, it is rewarding on Black Friday _____.

       A. if the weather is not very cold                B. if we don’t have to fight for the best deals

       C. if we don’t have to get up early                     D. If we get what we want at a good price

The underlined word “specials” means_______.

       A. some experts in shopping                       B. certain things for especially low price

       C. some kind of help for a certain customer D. things that can only be found on Friday

We can have more choices _____.

       A. on Black Friday                                    B. in a particular store

       C. on the Internet                                      D. from retailers

In this passage the writer means ______.

       A. to tell us the best way to do shopping

B. to attract more readers to do wise shopping

       C. to show us how hard it is to do Christmas shopping

       D. to give us advice on how to get a good deal at Christmas time

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源:2010年高考英語(yǔ)試題分類(lèi)匯編——社會(huì)文化閱讀理解 題型:閱讀理解


第三部分:閱讀理解(共15小題;每小題2分,滿分30分)
請(qǐng)認(rèn)真閱讀下列短文,從短文后各題所給的A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。
Usually, when your teacher asks a question, there is only one correct answer. But there is one question that has millions of current answers. That question is “What’s your name?” Everyone gives a different answer, but everyone is correct.
Have you ever wondered about people’s names? Where do they come from? What do they mean?
People’s first names, or given names, are chosen by their parents. Sometimes the name of a grandparent or other member of the family is used. Some parents choose the name of a well-known person. A boy could be named George Washington Smith; a girl could be named Helen Keller Jones.
Some people give their children names that mean good things. Clara means “bright”; Beatrice means “one who gives happiness”; Donald means “world ruler”; Leonard means “as brave as a lion”.
The earliest last names, or surnames, were taken from place names. A family with the name Brook or Brooks probably lived near brook(小溪);someone who was called Longstreet probably lived on a long, paved road. The Greenwood family lived in or near a leafy forest.
Other early surnames came from people’s occupations. The most common occupational name is Smith, which means a person who makes things with iron or other metals. In the past, smiths were very important workers in every town and village. Some other occupational names are: Carter — a person who owned or drove a cart; Potter  —a person who made pots and pans.
The ancestors of the Baker family probably baked bread for their neighbors in their native village. The Carpenter’s great-great-great-grandfather probably built houses and furniture.
Sometimes people were known for the color of their hair or skin, or their size, or their special abilities. When there were two men who were named John in the same village, the John with the gray hair probably became John Gray. Or the John was very tall could call himself John Tallman. John Fish was probably an excellent swimmer and John Lightfoot was probably a fast runner or a good dancer.
Some family names were made by adding something to the father’s name. English-speaking people added –s or –son. The Johnsons are descendants of John; the Roberts family’s ancestor was Robert. Irish and Scottish people added Mac or Mc or O. Perhaps all of the MacDonnells and the McDonnells and the O’Donnells are descendants of the same Donnell.
1. Which of the following aspects do the surnames in the passage NOT cover?
A. Places where people lived.      B. People’s characters.
C. Talents that people possessed.   D. People’s occupations.
2. According to the passage, the ancestors of the Potter family most probably _______.
A. owned or drove a cart          B. made things with metals
C. made kitchen tools or contains   D. built houses and furniture
3. Suppose and English couple whose ancestors lived near a leafy forest wanted their new-born son to become a world leader, the baby might be named _______.
A. Beatrice Smith          B. Leonard Carter
C. George Longstreet       D. Donald Greenwood
4. The underlined word “descendants” in the last paragraph means a person’s _____
A. later generations          B. friends and relatives
C. colleagues and partners     D. later sponsors

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源:2011屆廣東省六校高三第一次聯(lián)考英語(yǔ)卷 題型:閱讀理解

It’s a goal for millions and millions of families every year——keep the Christmas spending within a certain amount, but can still afford the gifts that your loved ones will enjoy. Never has this concern been greater in recent years than right now. Even so, there are several things that you can do to help.
Hit the sales.
No one wants to get up at four o’clock in the morning and fight to get the best deal on Black Friday, and it’s surely very tough to pick up the courage and get out there in the cold for a good deal, but sometimes——it can be well worth. Many retailers(零售商) offer specials all through the day——and some even offer online Black Friday specials, so you may still be able to get a great deal on Black Friday.
Pay close attention to advertisements.
Once the Christmas shopping season is coming, retailers hungry for business will do just about whatever to get you in the store. Pay very close attention to weekly advertisements of sales among the major retailers and you may be lucky enough to find different prices for the same thing in different shops.
Shop online.
Some of us don’t like running from store to store in order to get the best price on the perfect gift, and some of us don’t like to go out in the cold at all——thankfully for us, we can do online shopping.
The world of online shopping lets people visit all the major retailers as well as some specialty stores that could only be found on the Internet. Customers can find exactly what they are looking for, at the best possible price without ever having to leave the house. With traditional Christmas shopping consumers are sometimes limited to what’s left in stock if they wait too long to get to a particular store.
【小題1】The first paragraph implies that ______.

A.nowadays not many people can afford expensive gifts
B.recently many people don’t want to spend money on gifts
C.Christmas is a time to make our loved ones enjoy their gifts
D.Christmas is a time to make us feel free to buy our loved ones gifts
【小題2】In the writer’s opinion, it is rewarding on Black Friday _____.
A.if the weather is not very coldB.if we don’t have to fight for the best deals
C.if we don’t have to get up earlyD.If we get what we want at a good price
【小題3】The underlined word “specials” means_______.
A.some experts in shoppingB.certain things for especially low price
C.some kind of help for a certain customerD.things that can only be found on Friday
【小題4】We can have more choices _____.
A.on Black FridayB.in a particular store
C.on the InternetD.from retailers
【小題5】In this passage the writer means ______.
A.to tell us the best way to do shopping
B.to attract more readers to do wise shopping
C.to show us how hard it is to do Christmas shopping
D.to give us advice on how to get a good deal at Christmas time

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源:2013屆四川省成都外國(guó)語(yǔ)學(xué)校高三10月月考英語(yǔ)試卷(帶解析) 題型:閱讀理解

Usually, when your teacher asks a question, there is only one correct answer. But there is one question that has millions of current answers. That question is “What’s your name?” Everyone gives a different answer, but everyone is correct.
Have you ever wondered about people’s names? Where do they come from? What do they mean?
People’s first names, or given names, are chosen by their parents. Sometimes the name of a grandparent or other member of the family is used. Some parents choose the name of a well-known person. A boy could be named George Washington Smith; a girl could be named Helen Keller Jones.
Some people give their children names that mean good things. Clara means “bright”; Beatrice means “one who gives happiness”; Donald means “world ruler”; Leonard means “as brave as a lion”.
The earliest last names, or surnames, were taken from place names. A family with the name Brook or Brooks probably lived near brook(小溪);someone who was called Longstreet probably lived on a long, paved road. The Greenwood family lived in or near a leafy forest.
Other early surnames came from people’s occupations. The most common occupational name is Smith, which means a person who makes things with iron or other metals. In the past, smiths were very important workers in every town and village. Some other occupational names are: Carter — a person who owned or drove a cart; Potter —a person who made pots and pans.
The ancestors of the Baker family probably baked bread for their neighbors in their native village. The Carpenter’s great-great-great-grandfather probably built houses and furniture.
Sometimes people were known for the color of their hair or skin, or their size, or their special abilities. When there were two men who were named John in the same village, the John with the gray hair probably became John Gray. Or the John was very tall could call himself John Tallman. John Fish was probably an excellent swimmer and John Lightfoot was probably a fast runner or a good dancer.
Some family names were made by adding something to the father’s name. English-speaking people added –s or –son. The Johnsons are descendants of John; the Roberts family’s ancestor was Robert. Irish and Scottish people added Mac or Mc or O. Perhaps all of the MacDonnells and the McDonnells and the O’Donnells are descendants of the same Donnell.
【小題1】Which of the following aspects do the surnames in the passage NOT cover?

A.Places where people lived.
B.People’s characters.
C.Talents that people possessed.
D.People’s occupations.
【小題2】According to the passage, the ancestors of the Potter family most probably _______.
A.owned or drove a cart
B.made things with metals
C.made kitchen tools or contains
D.built houses and furniture
【小題3】Suppose and English couple whose ancestors lived near a leafy forest wanted their new-born son to become a world leader, the baby might be named _______.
A.Beatrice SmithB.Leonard Carter
C.George LongstreetD.Donald Greenwood
【小題4】The underlined word “descendants” in the last paragraph means a person’s _____.
A.later generationsB.friends and relatives
C.colleagues and partnersD.later sponsors

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源:江西省2009-2010學(xué)年度高一第二學(xué)期第一次月考 題型:單詞拼寫(xiě)

第四部分單詞填空(共10小題;每小題1分,滿分10分)

1.He a_____________ to me for being late for the party. 

2. Millions of people in Africa are still s______________ to death at present.

3. We will first visit the Great Wall after our            (到達(dá)) in Beijing.

4. I’m too tired and have little s         to walk any further.

5. Foods for the old should be easy to be d_________.

6. As a parent, you o_______________ to look after your children.

7.They sat face to face, _______ (怒視) at each other.

8 What you said r ________ me of my sad story.

9 The new policy will be of great b___________ to us all.

10  Please f        me for being late.

 

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊(cè)答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
五月天中文字幕一区二区| 激情综合色播五月| 91精品国产综合久久香蕉的特点 | 欧美国产成人精品| 高清在线不卡av| 国产精品成人免费在线| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 亚洲视频一区在线观看| 欧美性猛交xxxx乱大交退制版 | 国产大陆a不卡| 国产精品麻豆视频| 日本精品视频一区二区三区| 亚洲第一电影网| 日韩欧美一区二区久久婷婷| 国产精品 欧美精品| 亚洲丝袜自拍清纯另类| 欧美日韩中文另类| 久久av资源网| 国产精品网曝门| 欧美综合亚洲图片综合区| 日韩国产欧美三级| 久久精品亚洲精品国产欧美kt∨| 99久久99久久精品免费看蜜桃| 亚洲伊人色欲综合网| 日韩一区二区三区观看| 国产999精品久久久久久绿帽| 亚洲美女免费视频| 日韩亚洲欧美中文三级| 国产aⅴ精品一区二区三区色成熟| 亚洲视频香蕉人妖| 欧美一区二区三区四区高清| 国产高清成人在线| 一区二区三区 在线观看视频 | 欧美另类z0zxhd电影| 久久精品国产**网站演员| 国产精品美女一区二区在线观看| 欧美丝袜丝交足nylons图片| 韩国av一区二区三区在线观看| 国产精品对白交换视频| 制服丝袜中文字幕亚洲| 成人毛片在线观看| 日日欢夜夜爽一区| 国产女主播一区| 欧美美女视频在线观看| 成人一区二区视频| 天天影视涩香欲综合网| 中文字幕巨乱亚洲| 在线成人午夜影院| 成+人+亚洲+综合天堂| 日本不卡的三区四区五区| 国产精品女上位| 欧美一级高清大全免费观看| 成人高清视频免费观看| 美女www一区二区| 亚洲女人的天堂| 久久色在线视频| 欧美日韩在线播放三区四区| 粉嫩av一区二区三区在线播放| 亚洲成人先锋电影| 国产精品久久久久四虎| 日韩视频免费观看高清完整版 | 国产欧美日韩在线视频| 欧美电影一区二区三区| 99精品国产91久久久久久| 国内国产精品久久| 香蕉加勒比综合久久| 国产精品人成在线观看免费| 日韩欧美一级片| 欧美手机在线视频| 9色porny自拍视频一区二区| 精品系列免费在线观看| 五月综合激情网| 成人免费一区二区三区在线观看| 欧美v日韩v国产v| 欧美日韩在线播| 94-欧美-setu| 国产一区二区免费在线| 亚洲动漫第一页| 亚洲色图欧美偷拍| 久久精品无码一区二区三区| 欧美一区二区三区日韩| 欧美影院午夜播放| 不卡在线观看av| 国产黄人亚洲片| 精品一区二区在线视频| 日韩成人免费在线| 亚洲一区二区三区四区五区中文| 国产精品乱码人人做人人爱| www成人在线观看| 日韩精品一区二区三区在线播放 | 麻豆国产精品777777在线| 亚洲国产成人精品视频| 亚洲免费在线视频一区 二区| 欧美韩国一区二区| 久久伊99综合婷婷久久伊| 91精品国产综合久久福利| 欧美性色黄大片手机版| 色婷婷av一区二区三区软件| 99精品黄色片免费大全| 成人激情黄色小说| 懂色av一区二区三区免费看| 国产一区二区导航在线播放| 精品在线免费观看| 久久草av在线| 久久精品国产一区二区三| 欧美a级理论片| 蜜臀av在线播放一区二区三区| 日韩高清在线观看| 青娱乐精品视频在线| 日韩国产欧美三级| 日本不卡在线视频| 美女尤物国产一区| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 麻豆91小视频| 精品无码三级在线观看视频| 黄页视频在线91| 国产伦精品一区二区三区视频青涩| 狠狠v欧美v日韩v亚洲ⅴ| 九九**精品视频免费播放| 黄色精品一二区| 国产精品911| 国产91清纯白嫩初高中在线观看| 成人一区二区三区| 暴力调教一区二区三区| 99re8在线精品视频免费播放| 91视频91自| 欧美性xxxxxxxx| 7777精品伊人久久久大香线蕉的| 欧美一区二区三区免费视频| 精品国产一区二区三区不卡| 久久久久久毛片| 国产精品久久久久久久久快鸭| 亚洲色图视频网| 亚洲va欧美va人人爽午夜| 日韩av不卡在线观看| 精品一区二区在线观看| 国产91精品久久久久久久网曝门| jiyouzz国产精品久久| 在线亚洲免费视频| 7777精品伊人久久久大香线蕉的| 日韩免费福利电影在线观看| 久久久天堂av| 亚洲视频 欧洲视频| 亚洲国产日韩在线一区模特| 蜜臀99久久精品久久久久久软件| 国产精品一区在线观看你懂的| 成人av免费在线播放| 欧美在线不卡视频| 日韩三级视频在线观看| 国产亚洲一二三区| 亚洲欧美乱综合| 日韩电影在线免费观看| 国产激情偷乱视频一区二区三区| 97se亚洲国产综合在线| 欧美高清激情brazzers| 久久久噜噜噜久噜久久综合| 亚洲女同ⅹxx女同tv| 日本免费新一区视频| 国产成人精品三级麻豆| 91美女蜜桃在线| 日韩一卡二卡三卡四卡| 国产精品久久毛片| 亚洲电影一区二区| 国产精选一区二区三区| 在线视频综合导航| 精品国产sm最大网站免费看| 国产精品高清亚洲| 日本视频在线一区| 不卡的av在线播放| 91精品国产欧美日韩| 国产精品国产自产拍高清av王其| 午夜精品久久久| 成人免费毛片片v| 777xxx欧美| 最新国产の精品合集bt伙计| 日韩福利电影在线观看| 波多野结衣中文字幕一区二区三区 | 91美女在线观看| 日韩一区二区免费视频| 亚洲婷婷综合色高清在线| 老司机午夜精品99久久| 色婷婷精品久久二区二区蜜臀av| 日韩精品一区二| 夜夜嗨av一区二区三区网页| 国产真实乱对白精彩久久| 欧美性xxxxxx少妇| 亚洲国产精品av| 免费成人av在线播放| 91麻豆精东视频| 久久精品亚洲精品国产欧美| 午夜精品久久久久久久99樱桃| 成人午夜av电影| 日韩女优电影在线观看| 一区二区三区四区在线播放| 国产高清无密码一区二区三区| 欧美巨大另类极品videosbest| 国产精品久久久久影院老司| 久久国产综合精品| 欧美日韩国产欧美日美国产精品| 日本一区二区三区高清不卡|