精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

 (10·浙江A篇)

When you are little, the whole world feels like a big playground. I was living in Conyers, Georgia the summer it all happened. I was a second grader, but my best friend Stephanie was only in the first grade. Both of our parents were at work and most of the time they let us go our own way.

It was a hot afternoon and we decided to have an adventure in Stephanie’s basement. As I opened the basement door, before us lay the biggest room, full of amazing things like guns, dolls, and old clothes. I ran downstairs, and spotted red steel can. It was paint. I looked beyond it and there lay even more paint in bright colors like purple, orange, blue and green.

“Stephanie, I just found us a project for the day. Get some paintbrushes. We are fixing to paint.” She screamed with excitement as I told her of my secret plans and immediately we got to work. We gathered all the brushes we could find and moved all of our materials to my yard. There on the road in front of my house, we painted bit stripes (條紋) of colors across the pavement (人行道). Stripe by stripe, our colors turned into a beautiful rainbow. It was fantastic!

The sun was starting to sink. I saw a car in the distance and jumped up as I recognized the car. It was my mother. I couldn’t wait to show her my masterpiece. The car pulled slowly into the driveway and from the look on my mother’s face, I could tell that I was in deep trouble.

My mother shut the car door and walked towards me. Her eyes glaring, she shouted, “What in the world were you thinking? I understood when you made castles out of leaves, and climbed the neighbors’ trees, but this! Come inside right now!” I stood there glaring hack at her for a minute, angry because she had insulted (侮辱) my art. 

“Now go clean it up!” Mother and I began cleaning the road. Tears ran down my cheeks as I saw my beautiful rainbow turn into black cement.  

Though years have now passed, I still wonder where my rainbow has gone. I wonder if, maybe when I get older, I can find my rainbow and never have to brush it away. I guess we all need sort of rainbow to brighten our lives from time to time and to keep our hopes and dreams colorful.

41. What did the writer want to do when his mother came home?

      A. To introduce Stephanie to her.           

B. To prevent her from seeing his painting. 

      C. To put the materials back in the yard.      

D. To show his artwork to her.

42. In his mother’s eyes, the writer_______.

      A. was a born artist                       

B. always caused trouble

      C. was a problem solver                   

D. worked very hard

43. The underlined word “rainbow” in the last paragraph refers to ______.

      A. the rainbow in the sky                  

B. the stripes on the pavement

      C. something imaginative and fun          

D. important lessons learned in childhood

44. It can be learned from the passage that parents should ________.

      A. encourage children to paint             

 B. value friendship among children

      C. discover the hidden talent in children 

D. protect rather than destroy children’s dreams

  

本篇文章是一篇記敘文。

答案:D

解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段“I saw a car in the distance and jumped up as I recognized the car. It was my mother. I couldn’t wait to show her my masterpiece.”可知我當(dāng)時(shí)是很高興的想把我的杰作給母親看。所以選擇D。

答案:B

解析:推理判斷題。根據(jù)第五、六段可以推斷出,母親特別反感作者的一些行為,所以很生氣,認(rèn)為她是一個(gè)麻煩制造者。

答案:C

解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段作者的感慨“to keep our hopes and dreams colorful”,可以推斷此時(shí)作者提到的rainbow不是指自己曾經(jīng)畫過(guò)的街道上的彩虹,而是指自己的人生中的彩虹。

答案:D

解析:推理判斷題。從整篇文章開(kāi)頭敘述作者的開(kāi)心的畫彩虹的過(guò)程,到后來(lái)被母親要求把街道清洗干凈,到最后的感慨,表明作者寫作的最終想要表達(dá)的目的之一是:父母應(yīng)該支持孩子的某些創(chuàng)造性的行為,而不是一味的否定。

  

練習(xí)冊(cè)系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

 (10·浙江E篇)

I needed to buy a digital camera, one that was simply good at taking good snaps (快照), maybe occasionally for magazines. Being the cautious type, I fancied a reliable brand. So I went on the net, spent 15 minutes reading product reviews on good websites, wrote down the names of three top recommendations and headed for my nearest big friendly camera store. There in the cupboard was one of the cameras on my list. And it was on special offer. Oh joy. I pointed at it and asked an assistant, “Can I have one of those?”  He looked perturbed (不安). “Do you want to try it first?” he said. It didn’t quite sound like a question. “Do I need to?” I replied ,“There is nothing wrong with it?” This made him look a bit insulted and I started to feel bad. “No, no. But you should try it,” he said encouragingly. “Compare it with the others.”

 I looked across at the others: shelves of similar cameras placed along the wall, offering a wide range of slightly different prices and discounts, with each company selling a range of models based around the same basic box. With so many models to choose from, it seemed that I would have to spend hours weighing X against Y, always trying to take Z and possibly H into account at the same time. But when I had finished, I would still have only the same two certainties that I had entered the store with: first, soon after I carried my new camera out of the shop, it would be worth half what I paid for it; and second, my wonderful camera would very quickly be replaced by a new model.

But something in the human soul whispers that you can beat these traps by making the right choice, the clever choice, the wise choice. In the end, I agreed to try the model I had chosen. The assistant seemed a sincere man. So I let him take out of my chosen camera from cupboard, show how it took excellent pictures of my fellow shoppers… and when he started to introduce the special features, I interrupted to ask whether I needed to buy a carry-case and a memory card as well.

Why do we think that new options(選擇) still offer us anything new? Perhaps it is because they offer an opportunity to avoid facing the fact that our real choices in this culture are far more limited than we would like to imagine.

57.The shop assistant insisted that the writer should               

A. try the camera to see if there was anything wrong with it.

B. compare the camera he had chosen with the others.

C. get more information about different companies.

D. trust him and stop asking questions.

58. What does the writer mean by “it would be worth half what I paid for it ”(paragraph 2)

A. He should get a 50% discount.

B. The price of the camera was unreasonably high.

C. The quality of the camera was not good.

D. The camera would soon fall in value.

59. The writer decided to try the model he had chosen because he                  

A. knew very little about it.

B. didn’t trust the shop assistant.

C. wanted to make sure the one he chose would be the best.

D. had a special interest in taking pictures of his fellow shoppers.

60. I t can be inferred from the passage that in the writer’s opinion,            .

A. people waste too much money on cameras

B. cameras have become an important part of our daily life

C. we don’t actually need so many choices when buying a product

D. famous companies care more about profit than quality

  

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

 (10·浙江C篇)

The term “multitasking” originally referred to a computer’s ability to carry out several tasks at one time. For many people, multitasking has become a way of life and even a key to success. In fact, some excellent mental aerobic exercises (大腦訓(xùn)練) involve engaging the brain in two or more challenging activities at a time. Although checking e-mail while talking on a phone and reading the newspaper may be second nature for some people, many times multitasking can make us less productive, rather than more. And studies show that too much multitasking can lead to increased stress, anxiety and memory loss.

   In order to multitask, the brain uses an area known as the prefrontal cortex (前額葉腦皮層). Brian scans of volunteers performing multiple tasks together show that as they shift from task to task, this front part of the brain actually takes a moment of rest between tasks. You may have experienced a prefrontal cortex “moment of rest” yourself if you’ve ever dialed (撥電話) a phone number and suddenly forgotten who you dialed when the line is answered. What probably occurred is that between the dialing and the answering, your mind shifted to anther thought or task, and then took that “moment” to come back. Research has also shown that for many volunteers, job efficiency (效率) declines while multitasking, as compared to when they perform only one task at a time.

   Multitasking is easiest when at least one of the tasks is habitual, or requires little thought. Most people don’t find it difficult to eat and read the newspaper at the same time. However, when two or more attention-requiring tasks are attempted at one time, people sometimes make mistakes.

   We often don’t remember things as well when we’re trying to manage several details at the same time. Without mental focus, we may not pay enough attention to new information coming in, so it never makes it into our memory stores. That is one of the main reasons we forget people’s names---even sometimes right after they have introduced themselves. Multitasking can also affect our relationships. If someone checks their e-mail while on the phone with a friend, they may come off as absent-minded or disinterested. It can also cause that person to miss or overlook key information being passed on to them.

   本篇文章是一篇說(shuō)明文。

49. Why are some mental aerobic exercises designed to engage people in multitasking?

    A. To make them more productive.         B. To reduce their stress and anxiety.

C. To develop their communication skills.  D. To help them perform daily tasks more easily.    

50. According to Paragraph 2, why may a person suddenly forget who has called?

 A. He may leave his prefrontal cortex temporarily damaged.

 B. He is probably interrupted by another task.

 C. He is probably not very familiar with the person he has called.

 D. He may need a rest between dialing and speaking.

51. People tend to make mistake when ____.

   A. they perform several challenging tasks at a time.

   B. new messages are processed one after another

   C. their relationships with others are affected

   D. the tasks require little thought

52. What is the main idea of the passage?

A. Multitasking has become a way of life.

B. Multitasking often leads to efficiency decline.

C. Multitasking exercises need to be improved.

D. Multitasking enables people to remember things better.

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

 (10·浙江B篇)
Below is a housing guide for students going to London. 

University accommodation (住所) offices

Many university accommodation offices have their own list of registered landlords (房東). Others also provide information on accommodation agencies and other housing organization. The advantage of using your university accommodation is that you can get support if you have a problem. The disadvantage is that they are unlikely to have enough registered landlords to houses all their students.

Property papers: Loot and Renting

Loot is an important source (來(lái)源) of information about private housing for co-renters. The offers are from private landlords, agencies and individuals looking for other co-renters. They also have a website: www.loot.com. The advantage of using Loot is that there are some excellent bargains. The disadvantage is that there is no quality control over the offers.

Renting is another useful paper. The offers in this paper are mainly from accommodation agencies. Their website is at www. renting.co.uk.

Accommodation agencies

The majority of rented accommodation in London is probably advertised through accommodation agencies. The advantage of using accommodation agencies is that you will have access to a large number of accommodations. A good agent will listen to your requirements and can save you time in looking for the right accommodation. The disadvantage is that they will make a range of charges to potential renters.

Noticeboards

     Around the universities you will find a number of noticeboards where offers of accommodation will be posted. These will either be from landlords or from students. Some universities will also have online noticeboards where students can advertise to other students. Advertisements from students can be an excellent way to find accommodation. However, advertisements from landlords can be problematic. 

Word of mouth

     Some of the best housing in London is never advertised but is passed on from one group of students to another by word of mouth. It might be that you can find out about good offers from final year students. However, don’t suppose that just because you have found out about housing from a friend it is necessarily going to be better than that found through any other source.

Family

    Faced with the very high rents charged in London, some students and their parents will consider buying as an alternative. In some cases this might be a good choice.

 
 

本篇是一篇應(yīng)用文。介紹在倫敦留學(xué)的學(xué)生們住宿情況。

45. What is the advantage of using Loot?

   A. It has more offers from accommodation agencies than Renting.

   B. It gives you personal information about other co-renters.

   C. Their website is designed mainly for students.

   D. There are some good bargains.

46. A good agent can help you ____.

   A. know more people                 

B. find cheap accommodation

   C. get the right accommodation quickly

D. get free information about most accommodations

47. The information passed on by word of mouth is important because____.

   A. it is better than that found through any other source

   B. it helps you find some of the best housing never advertised

   C. the final year students always offer better information

   D. the landlords have little valuable information 

48. For students going to London for the first time, which of the following provides the most reliable information?

   A. University accommodation offices.      B. Loot and Renting

   C. Noticeboards.                       D. Family.

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解

 (10·浙江D篇)

My family and I lived across the street from Southway Park since I was four years old. Then just last year they city put a chain link fence around the park and started bulldozing (用推土機(jī)推平) the trees and grass to make way for a new apartment complex. When I saw the fence and bulldozers, I asked myself, “Why don’t they just leave it alone?”

Looking back, I think what sentenced the part to oblivion (別遺忘) was the drought (旱災(zāi)) we had about four years ago. Up until then, Southway Park was a nice green park with plenty of trees and a public swimming pool. My friends and I rollerskated on the sidewalks, climbed the tress, and swam in the pool all the years I was growing up. The park was almost like my own yard. Then the summer I was fifteen the drought came and things changed.

There had been almost no rain at all that year. The city stopped watering the park grass. Within a few weeks I found myself living across the street from a huge brown desert. Leaves fell off the park tress, and pretty soon the trees started dying, too. Next, the park swimming pool was closed. The city cut down on the work force that kept the park, and pretty soon it just got too ugly and dirty to enjoy anymore.

As the drought lasted into the fall, the park got worse every month. The rubbish piled up or blew across the brown grass. Soon the only people in the park were beggars and other people down on their luck. People said drugs were being sold or traded there now. The park had gotten scary, and my mother told us kids not to go there anymore.

The drought finally ended and things seemed to get back to normal, that is, everything but the park. It had gotten into such bad shape that the city just let it stay that way. Then about six months ago I heard that the city was going to “redevelop” certain worn-out areas of the city. It turned out that the city had planned to get rid of the park, sell the land and let someone build rows of apartment buildings on it.

The chain-link fencing and the bulldozers did their work. Now we live across the street from six rows of apartment buildings. Each of them is three units high and stretches a block in each direction. The neighborhood has changed without the park. The streets I used to play in are jammed with cars now. Things will never be the same again. Sometimes I wonder, though, what changes another drought would make in the way things are today.

53. How did the writer feel when he saw the fence and bulldozers?

      A. Scared.        B. Confused.      C. Upset.           D. Curious.

54. Why was the writer told not to go to the park by his mother?

      A. It was being rebuilt.                 B. It was dangerous.

      C. It because crowded.                 D. It had turned into a desert.

55. According to the writer, what eventually brought about the disappearance of the park?

      A. The drought.                    B. The crime.

      C. The beggars and the rubbish.       D. The decisions of the city.

56. The last sentence of the passage implies that if another drought came, ______.

      A. the situation would be much worse

      B. people would have to desert their homes

      C. the city would be fully prepared in advance

      D. the city would have to redevelop the neighborhood

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊(cè)答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
久久这里都是精品| 亚洲色图欧洲色图| 国产东北露脸精品视频| 国产日韩欧美不卡在线| av在线一区二区三区| 亚洲日韩欧美一区二区在线| 色88888久久久久久影院野外| 日韩理论片一区二区| 欧美影片第一页| 日本一区中文字幕| 久久午夜羞羞影院免费观看| 国产suv精品一区二区6| 亚洲人123区| 欧美日韩精品一区二区三区 | 午夜国产精品一区| 日韩欧美综合在线| 国产盗摄女厕一区二区三区| 亚洲欧美自拍偷拍色图| 欧美吞精做爰啪啪高潮| 捆绑调教美女网站视频一区| 国产视频视频一区| 在线亚洲一区二区| 奇米综合一区二区三区精品视频| 精品国产免费一区二区三区四区| 国产成a人亚洲精| 伊人开心综合网| 日韩欧美高清在线| www.欧美日韩| 亚洲chinese男男1069| 欧美精品一区二| 91首页免费视频| 日韩av高清在线观看| 中文一区二区完整视频在线观看| 91福利精品第一导航| 久久国产日韩欧美精品| 国产精品国产三级国产aⅴ原创| 欧美无砖专区一中文字| 国产精品一色哟哟哟| 亚洲精品少妇30p| 欧美变态tickle挠乳网站| 99久久国产综合精品色伊| 日韩二区三区四区| 中日韩av电影| 欧美一级在线免费| 91色porny在线视频| 日韩av电影天堂| 日韩一区日韩二区| 欧美va日韩va| 在线一区二区视频| 国产精品系列在线播放| 亚洲成人激情社区| 国产精品午夜春色av| 制服视频三区第一页精品| 北条麻妃一区二区三区| 美女在线视频一区| 亚洲欧美日韩国产综合| 亚洲精品在线观看网站| 欧美丝袜自拍制服另类| 成人av影院在线| 久久99精品一区二区三区| 一区二区三区欧美亚洲| 国产午夜精品一区二区三区视频| 欧洲一区二区av| 福利视频网站一区二区三区| 人妖欧美一区二区| 亚洲人一二三区| 久久精品免费在线观看| 91精品一区二区三区在线观看| av高清久久久| 国产精品 欧美精品| 三级一区在线视频先锋| 亚洲精品一二三四区| 国产婷婷色一区二区三区在线| 91精品国产色综合久久不卡蜜臀 | 成人精品在线视频观看| 美女任你摸久久| 亚洲国产成人porn| 日韩理论在线观看| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片| 51精品秘密在线观看| 91成人在线精品| 99久久精品一区| 国产suv精品一区二区6| 久久国产成人午夜av影院| 午夜精品久久久久久久久| 亚洲人成7777| 国产精品国产a| 久久综合色婷婷| 日韩一区二区三区免费观看| 欧美日韩一区中文字幕| 色婷婷精品大在线视频| av欧美精品.com| 成人av在线电影| 国产91精品露脸国语对白| 狠狠v欧美v日韩v亚洲ⅴ| 日韩不卡在线观看日韩不卡视频| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 亚洲美女免费视频| 亚洲日本免费电影| 最新日韩av在线| 国产精品国产自产拍高清av王其| 国产欧美精品在线观看| 久久蜜桃av一区精品变态类天堂 | 亚洲第一久久影院| 亚洲曰韩产成在线| 亚洲自拍偷拍图区| 亚洲一区二区欧美日韩| 亚洲一区二区av电影| 亚洲主播在线观看| 亚洲高清免费观看| 亚洲大片精品永久免费| 亚洲第一主播视频| 日韩精品一级二级| 免费在线看成人av| 蜜乳av一区二区| 久久av中文字幕片| 国产九九视频一区二区三区| 国产福利不卡视频| 粉嫩av亚洲一区二区图片| 成人午夜视频免费看| av在线这里只有精品| 91浏览器在线视频| 欧洲一区在线观看| 91精品在线观看入口| 日韩片之四级片| 久久精品视频免费观看| 国产精品三级视频| 亚洲日本丝袜连裤袜办公室| 亚洲资源中文字幕| 日本中文字幕一区二区视频| 蜜臀av一级做a爰片久久| 韩国三级在线一区| 国产91精品一区二区| 95精品视频在线| 欧美视频一二三区| 日韩免费性生活视频播放| 欧美精品一区二区久久久| 欧美激情在线一区二区三区| 亚洲色图欧美在线| 亚洲国产精品一区二区久久| 日本不卡视频在线| 国产精品中文字幕欧美| 不卡的av网站| 欧美日韩中文精品| 欧美一区二区三区免费视频 | 偷偷要91色婷婷| 国内欧美视频一区二区| av电影一区二区| 欧美系列亚洲系列| 欧美va亚洲va在线观看蝴蝶网| 国产日韩在线不卡| 伊人婷婷欧美激情| 理论片日本一区| 久久久噜噜噜久久人人看 | 久久免费美女视频| 亚洲日本va午夜在线电影| 天天影视色香欲综合网老头| 国内不卡的二区三区中文字幕| www.久久久久久久久| 欧美精品自拍偷拍| 久久精品夜色噜噜亚洲aⅴ| 亚洲日本成人在线观看| 日产国产欧美视频一区精品| 国产91精品精华液一区二区三区| 在线看不卡av| 久久亚洲精品小早川怜子| 亚洲美女视频在线观看| 久久精品国产第一区二区三区| 成人久久18免费网站麻豆| 欧美日韩aaaaa| 欧美激情综合网| 首页亚洲欧美制服丝腿| 国产成人在线网站| 精品视频全国免费看| 久久久久免费观看| 亚洲国产一区二区视频| 国产乱人伦偷精品视频免下载| 色综合中文字幕国产 | xf在线a精品一区二区视频网站| 中文字幕一区av| 久久精品国产久精国产爱| 色网综合在线观看| 国产亚洲一区二区在线观看| 一个色综合网站| 国产成人午夜视频| 欧美一区二区三区四区久久| 中文字幕日韩精品一区| 久久99精品国产麻豆不卡| 色婷婷综合中文久久一本| 久久久精品人体av艺术| 日韩精品色哟哟| 北条麻妃国产九九精品视频| 精品欧美一区二区在线观看 | 麻豆精品久久精品色综合| 色噜噜久久综合| 欧美激情一区不卡| 久久成人久久鬼色| 在线观看中文字幕不卡| 日本一区二区三区国色天香| 奇米色一区二区三区四区|