精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

精英家教網 > 高中英語 > 題目詳情

Even though it was only October, my students were already whispering about Christmas plans. With each passing day everyone became more __36__wthting for the final school bell. Upon its _37____everyone would run for their coats and go hone, everyone except David   

David was a small boy in ragged clothes. I had often _38___what kind of home life David had, and what kind of mother could send her son to school dressed so __39__for the cold winter months, without a coat, boots, or gloves. But something made David __40__I can still remember he was always __41____a smile and willing to help. He always __42__after school to straighten chairs and mop the floor. We never talked much He__43___just smile and ask what else he could do ,then thank me for letting him stay and slowly__44___home   

Weeks passed and the __45___ovre the coming Christmas grew into restlessness until the last day of__46__before the holiday break. I smiled in ___47 __as the last of them hurried out the door. Turning around I saw David ___48___standing by my desk.    

“I have something for you” he said ____49____from behind his back a small box. __50___it to me, he said anxiously. “Open it “I took the box from him, thanked him and slowly unwrapped it. I lift the lid and to my __51__saw nothing I looked at David‘s smiling face add back into the box and said. “The box is nice, David, but it’ s__52__”   

“Oh no it isn’t” said David “It’s full of love, my mum told me before she died that love was something you couldn’t see or touch unless you know it’s there”   

Tears filled my eyes ___53___Iooked at the proud dirty race that I had rarely given____54___to. After that Christmas, David and I became good friends and I never forgot the meaning ___55___the little empty box set on my desk         

36. A. anxious

B. courageous

C. serious

D. cautious   

37. A. warning

B. ringing

C. calling

D. yelling   

38. A. scolded

B. wondered

C. realized

D. learned   

39. A. modestly

B. naturally

C. inaccurately

D. inappropriately   

40. A. popular

B. upset

C. special

D. funny   

41. A. expressing

B. delivering

C. wearing

D. sharing   

42. A. practised

B. wandered

C. studied

D.  stayed   

43. A. would

B. should

C. might

D. could   

44. A. aim at

B. turn to

C. put off

D. head for   

45. A. argument

B. excitement

C. movement

D. program   

46. A. school

B. year

C. education

D. program   

47. A. relief

B. return

C. vain

D. control   

48. A. weakly

B. sadly

C. quietly

D. helplessly   

49. A. searched

B. found

C. raised

D. pulled   

50. A. Holding

B. Handing

C. Sending

D. Leaving   

51. A. delight

B. expectation

C. appreciation

D. surprise   

52. A. cheap

B. empty

C. useless

D. improper   

53. A. as

B. until

C. because

D. though   

54. A. advice

B. support

C. attention

D. command   

55. A. from

B. behind

C. over

D. towards   

 

 

36.   A

解析:本題考查學生對文章的理解和對詞義的辨析,anxious焦急的;急切的。

37、 B

解析:本題中its指的是school bell 所以只能和ring搭配。

38、 B

解析:本題考查動詞詞義的辨析,后面用的是what kind of home life David had, 所以用wondered。

39、 D

解析:本題考查副詞詞義的辨析,inappropriately 不適當地,根據下文中的without a coat, boots, or gloves可知David穿得不合適。

40、 C

解析:本題考查形容詞的詞義辨析,special特殊的;特別的,上文中說到David穿得不好,下文中說到作者能記得的是David 臉上一直掛著微笑,總是樂于助人,說明他與眾不同。

41、 C

解析:本題考查動詞的辨析,wear呈現,顯現,在這兒意思是面笑容。

42、 D

解析:本題考查動詞的辨析,David在放學后待在學校擺齊凳子,拖地,故選D。

43、 A

解析:本題考查情態動詞的辨析,would老是,總是。

44、 D

解析:本題考查動詞詞組的區別: head for朝……進發,前進。在這兒是說David打掃完教室后回家。

45、 B

解析:本題考查名詞的辨析,excitement指學生期待已久的圣誕到來的興奮之情。

46、 A

解析:本題考查名詞的辨析,before the holiday break顯然是school day.

47、 A

解析:本題考查名詞的辨析,relief輕松,寬慰。

48、 C

解析:本題考查副詞的辨析:由上下文可知,這兒應是David靜靜地站在講桌旁。

49、 D

解析:本題考查動詞的辨析,此處應是David從身后把那個盒子拉出來。

50、 B

解析:本題考查動詞的辨析,hand sth. to sb. 把……交給某人

51、 D

解析:本題考查名詞的辨析,既然是送給老師的禮物,盒子里應該有東西,而老師打開后盒子是空的,所以感到驚奇。

52、 B

解析:本題考查形容詞的辨析,由上文中的saw nothing和下文中的It’s full of love。可知選B。

53、 A

解析:本題考查連詞的用法,as 在這兒引導時間狀語從句。

54、 C

解析:本題考查句詞的辨析,由前文中的We never talked much可知,作者并沒對David注意太多。

55、 B

解析:本題考查介詞的辨析,由整篇文章可知,這兒是空盒子背后的意義。

練習冊系列答案
相關習題

科目:高中英語 來源:2013屆黑龍江齊齊哈爾實驗中學高三三模英語試卷(帶解析) 題型:閱讀理解

Still waiting for little green men to make contact? Don't hold your breath.
A leading astronomer has concluded there probably aren't any aliens out there – meaning we are absolutely alone in the universe.
Even though there may be tens of thousands of other distant planets similar in size to Earth, the conditions on them are likely to be too hard to support life-forms such as ET.
Dr Howard Smith, a senior astrophysicist at Harvard University, believes there is very little hope of discovering aliens and, even if we did, it would be almost impossible to make contact.
So far astronomers have discovered a total of 500 planets in distant solar systems – known as extrasolar systems – although they believe billions of others exist.
But Dr Smith points out that many of these planets are either too close to the sun or too far away, meaning their surface temperatures are so bad that they could not support life. Others have unusual orbits which cause vast temperature variations, making it impossible for water to exist – the most important thing for life.
Dr Smith said, "We have found that most other planets and solar systems are wildly different from our own. It means it is highly unlikely there are any planets with intelligent life close enough for us to make contact." But his suggestions contradict other leading scientists who have claimed aliens almost certainly exist.
Only last month Professor Stephen Hawking said the fact that there are billions of galaxies out there made it reasonable to think there were other life-forms in the universe.
Researchers from the University of London have recently suggested that aliens could be living on as many as 40,000 other planets. But Dr Smith said: "Any hope of contact has to be limited to a relatively tiny space around the Earth, reaching maybe 1,250 light years out from our planet, where aliens might be able to pick up our signals or send us their own. But communicating would still take decades or centuries."
【小題1】By saying "don’t hold your breath", the author advised the reader not to _____.

A.keep silentB.give upC.expect soD.be afraid
【小題2】Dr Smith concludes there probably aren’t any aliens because other planets _____.
A.are too far away from the earth
B.are different from the Earth in size
C.don’t have rich natural resources
D.don’t have a suitable living environment
【小題3】Researchers from the University of London are mentioned to show that ______.
A.they have better explanations about aliens
B.aliens certainly exist on many planets
C.they disagree with Dr Smith’s suggestion
D.aliens can pick up signals from the earth
【小題4】What’s the main idea of the text?
A.There must be other life forms in the universe.
B.We can communicate with aliens in decades.
C.The chances of finding aliens are slight.
D.Many other planets are quite different from the Earth.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2010年百色祈福高中高二下學期第一次月考英語卷 題型:閱讀理解

It has been said that Lincoln was always ready to join in a laugh at himself. There is one particular story that he always told with great delight.
In his early days as a lawyer, Lincoln went from town to town to hear and judge legal(法律的)cases. During one of these trips, he was sitting in a train when a strange man came up to him. The stranger looked at the tall clumsy(笨拙的)lawyer and said that he had something he believed belonging to Lincoln. Lincoln was a bit puzzled. He had never seen the man before. He didn’t see how a total stranger could have something of his. Lincoln asked how this could be. The stranger pulled out a penknife and began to explain. Many years before, he had been given the pocketknife. He had been told to keep it until he was able to find a man uglier than himself.
Lincoln’s eyes always sparked when he reached this part of the story. The story always brought smiles to the faces of those who heard it. The tale itself was funny. But even more delightful was the fact that a man as great as Lincoln could still laugh at himself.
【小題1】This passage is about        .

A.a stranger and his strange knife
B.Lincoln’s favorite story
C.meeting stranger in a train
D.Lincoln’s favorite penknife
【小題2】From the story we can infer that the stranger in the train         
A.liked to make friends B.liked to tell jokes
C.collected penknivesD.was not handsome
【小題3】Lincoln was given the pocketknife for        
A.his appearanceB.a good laugh
C.being a lawyerD.being good-humored
【小題4】Which of the following statements is right?
A.Lincoln, even though great, was not proud.
B.Lincoln was a great and proud man.
C.Lincoln lacked self-respect.
D.Lincoln had a good sense of humor.
【小題5】 What does the word “sparked” in the last paragraph mean?
A.閃耀B.暗淡C.無神D.憂傷

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2010年甘肅省民樂一中高二下學期期末考試英語卷 題型:閱讀理解

Fifteen years ago, I entered the Boston Globe, which was a temple to me then . It wasn’t easy getting hired. I had to fight my way in to a dime-a-word job. But once you were there, I found , you were in .
Globe jobs were for life-guaranteed until retirement. For 15 years I had prospered there—moving from an ordinary reporter to foreign correspondent and finally to senior editor. I would have a lifetime of security if I struck with it.
Instead, I had made a decision to leave.
I entered my boss’s office. Would he rage? I wondered. He had a famous temper. “Matt, we have to have a talk, ” I began awkwardly. “I came to the Globe when I was twenty —four. Now I’m forty . There’s a lot I want to do in life. I’m resigning. ”
“To another paper? ” he asked.
I reached into my coat pocket, but didn’t say anything, not trusting myself just then.
I handed him a letter that explain everything. It said that I was leaving to start a new media company. That the Globe had taught me in a thousand ways. That we were at a rare turning point in history, I wanted to be directly engaged in the change.
“I am glad for you , ” he said , quite out of my expectation. “ I just came from a board of directors meeting and it was seventy-five percent discouraging news. Some of that we can do deal with. But much of it we can’t ,” he went on. “I wish you all the luck in the world, ”be concluded. “And if it doesn’t work out , remember ,your star is always high here.”
Then I went out of his office, walking through the newsroom for more good-byes. Everybody was saying congratulations. Everybody—even though I’d be risking all on an unfamiliar venture : all the financial security I had carefully built up.
Later, I had a final talk with Bill Taylor, chairman and publisher of the Boston Globe. He had turned the Globe into a billion-dollar property.
I’m resigning, Bill, ” I said. He listened while I gave him the story. He wasn’t looking angry of dismayed either. After a pause, he said, “Golly, I wish I were in your shoes.
【小題1】 From the passage we know that the Globe is a famous         .

A.newspaperB.magazineC.templeD.church
【小題2】If the writer stayed with the globe,         .
A.he would be able to realize his lifetime dreams
B.he would let his long favourite dreams fade away
C.he would never have to worry about his future life
D.he would never be allowed to develop his ambitions
【小題3】The writer wanted to resign because    .
A.he had serious trouble with his boss
B.he got underpaid at his job for the Globe
C.he wanted to work in the new media industry
D.he had found a better paid job in a publishing house
【小題4】By “I wish I were in your shoes. ”(in the last paragraph), Bill Taylor meant that    .
A.the writer was to failB.the writer was stupid
C.he would do the same if possibleD.he would reject the writer’s request

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013屆安徽省合肥市高三第一次教學質量檢測英語試卷(帶解析) 題型:閱讀理解

My grandma whom we all called Nanny was a solid, first-generation, Italian immigrant. She came to this country with her family on a tiny ship during World War I when she was only 8 years old. During the trip she survived stormy seas,little food, and an attack by a German U-boat. After getting here,her large family worked hard to build a new life in America. They never had much money but were rich in love.
One day,when I was about 5 or 6 years old, my parents and brothers went on a trip. It was just me and Nanny in the house for the weekend. Nanny seemed so happy to be taking care of me all by herself. She made me a special breakfast that first morning. However, all I could do was to complain about how the food was not how Mom always made it. Nanny quietly put down the plate and went into the living room. I followed a minute later and saw that she had tears in her eyes. It was the first time I had ever seen my strong and proud grandmother cry and I was the one who had caused it.
I walked over to Nanny, climbed on her lap, and for the first time in my short life I did something else too. I apologized without being told to and asked Nanny to forgive me. She smiled, rubbed my head, and told me I was a good boy even though I didn’t feel like one then.
That memory just like my Nanny’s love will stay in my heart forever. It is a sign of both strength and wisdom. Asking for forgiveness helps us to learn, to grow, and to love.
【小題1】Nanny,s family immigrated to America mainly because _____.

A.they suffered starvation in their homeland
B.they wanted to start a rich life in the new land
C.they tried to get away from the terrible climate
D.their country was in war and they needed peace
【小題2】The boy complained to Nanny that the food _____.
A.wasn't cooked the way his mom did
B.was served a bit later than usual
C.was prepared in a special way
D.was just to his parents,taste
【小題3】When seeing Nanny crying in the living room, the author felt _____.
A.surprised B.ashamed C.shocked D.annoyed
【小題4】The author mainly wants to tell us that _____.
A.forgiveness can be beneficial to people asking for it
B.hardships can make children more indifferent
C.grandparents are more tolerant than their grandchildren
D.family ties can sometimes be misused

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2010-2011黑龍江大慶中學高一下學期期中英語試卷 題型:閱讀理解

FU Yuan has been left at home with his grandparents since he was one month old. His mom and dad left to work in Fujian Province. For the past eight years, Fu has only seen his parents three times although they send home 500 yuan every two or three months.
Fu Xiaoyu, 16, has had to live alone since her grandmother passed away three years ago. Her parents do not want to renounce their jobs at a clothing factory in Guangdong Province. Nor can they afford the cost of sending her to a school in the city where they work.
These are just two of the 29 kids that 16-year-olds Huang Ruoqing and Zhang Linna at Beijing No 4 High School talked with this summer in Guixiang Village in Sichuan Province.
What Huang and Zhang learned from their three-day visit shocked them. They wrote down all the kids’ stories in a moving 40-page essay filled with statistical charts.(統計表)
In the poor village with a population of 2,118 people, 582 adults have left to find work, leaving 156 children without parents. Among these so-called left-behind kids, 88 percent of them live with their grandparents, five percent live with uncles or aunts and seven percent have to live on their own.
To Huang and Zhang’s surprise, 80 percent of the children said they love going to school. Even
though, some children have to walk along the hilly roads for two hours to get there.
However, for this village’s students studying is not their first task. Housework, such as helping feed pigs or buffalos(水牛) and taking care of old grandparents, younger sisters or brothers, takes up a considerable amount of their time.
Despite having to work hard at home, over 65 percent of the young interviewees would prefer their parents’ stay away working rather than returning to live with them.
“These kids are understanding and considerate and know how important money is for their families. Their little wishes like having dinner with their parents inspire us never to take what we have had for granted,” Zhang said.
【小題1】
Which of the following statements is NOT TRUE according to the passage?

A.Fu Xiaoyu’s parents can’t earn enough money to send her to school.
B.Huang Ruoqing and Zhang Linna talked with 29 children this summer during their research.
C.Some left-behind kids live with uncles, aunts, or grandparents and others live by themselves.
D.More than half of the left-behind kids prefer their parents’ staying away working.
【小題2】
It is implied but not directly stated that    
A.Fu Yuan’s parents send him 500 yuan every 2 or 3 months
B.Huang Ruoqing and Zhang Linna wrote an essay according to the left-behind kids’ stories
C.Many left-behind kids love studying and going to school in spite of many hardships
D.The time that the left-behind kids spend on housework is more than that on study
【小題3】
What’s the exact meaning of the underlined word “renounce”in the second paragraph?
A.KeepB.continueC.give upD.get
【小題4】
Which of the following is the best title of the passage?
A.Kids Are Left AloneB.The True Story of Home Alone
C.Kids Miss ParentsD.Parents and Kids

查看答案和解析>>

同步練習冊答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
国产一区二区三区免费看| 不卡的av在线播放| 久久久久久免费网| 国产91精品入口| 亚洲天堂精品视频| 欧美在线999| 日本欧美一区二区三区| 日韩欧美一区二区免费| 国产精品主播直播| 国产精品久久99| 欧美亚洲国产怡红院影院| 婷婷亚洲久悠悠色悠在线播放| 日韩一区二区在线观看视频| 国产真实乱偷精品视频免| 欧美激情一区二区在线| 91亚洲永久精品| 午夜一区二区三区在线观看| 日韩欧美一区二区久久婷婷| 国产精品一区二区在线观看网站 | 6080国产精品一区二区| 激情文学综合丁香| 中文字幕欧美激情| 欧美在线不卡视频| 精品一区二区免费| 国产精品久久一卡二卡| 欧美日韩一级二级三级| 国模套图日韩精品一区二区| 专区另类欧美日韩| 欧美一区二区三区四区久久| 国产成人免费在线视频| 亚洲综合久久久| 欧美va日韩va| 91丨九色porny丨蝌蚪| 日韩国产精品久久| 中文av字幕一区| 欧美日韩你懂得| 国产精品亚洲午夜一区二区三区| 亚洲欧美日韩系列| 日韩欧美一二三四区| 99视频精品全部免费在线| 午夜影院久久久| 国产欧美日产一区| 欧美久久久影院| 粉嫩av一区二区三区| 亚洲成av人片在线观看无码| 久久久久国产精品厨房| 精品视频在线免费观看| 国产盗摄一区二区| 午夜精品国产更新| 国产精品日韩精品欧美在线| 在线成人免费视频| av不卡免费在线观看| 免费观看在线综合| 亚洲精品成a人| 久久久影视传媒| 3d动漫精品啪啪1区2区免费| www.亚洲色图.com| 久久精工是国产品牌吗| 一区二区成人在线观看| 久久久久久久久一| 91麻豆精品国产91久久久久久| av一区二区三区四区| 激情伊人五月天久久综合| 亚洲一区中文日韩| 国产精品污网站| 精品国产一二三区| 欧美绝品在线观看成人午夜影视| 成人精品一区二区三区四区| 麻豆freexxxx性91精品| 亚洲在线成人精品| 亚洲欧美在线观看| 久久精品亚洲麻豆av一区二区| 欧美精品国产精品| 色天使色偷偷av一区二区| 丁香五精品蜜臀久久久久99网站| 美腿丝袜亚洲综合| 亚洲五码中文字幕| 亚洲摸摸操操av| 中文字幕免费一区| xnxx国产精品| 日韩区在线观看| 欧美日韩不卡一区二区| 一本色道久久综合狠狠躁的推荐| 成人听书哪个软件好| 国产在线播放一区二区三区| 蜜臀久久99精品久久久画质超高清| 亚洲最大成人综合| 亚洲欧洲制服丝袜| 亚洲欧洲日产国产综合网| 国产亚洲一本大道中文在线| 精品日韩99亚洲| 日韩一区二区三区免费看| 欧美午夜精品免费| 在线观看免费一区| 色综合久久综合| 91麻豆国产福利精品| eeuss国产一区二区三区| 国产69精品一区二区亚洲孕妇 | 东方欧美亚洲色图在线| 国产在线日韩欧美| 精品亚洲国产成人av制服丝袜 | 日韩欧美国产综合一区| 91精品国产综合久久久久久漫画| 欧美日本一区二区| 欧美喷潮久久久xxxxx| 欧美日韩一级二级| 欧美日韩1区2区| 欧美日韩国产在线观看| 欧美日韩的一区二区| 国内精品不卡在线| 国内精品伊人久久久久影院对白| 激情偷乱视频一区二区三区| 精品无人码麻豆乱码1区2区| 国产自产2019最新不卡| 国产精品一二三| 粉嫩av亚洲一区二区图片| 粉嫩在线一区二区三区视频| 成人午夜精品在线| 成人av资源在线| 91美女片黄在线观看91美女| 色偷偷成人一区二区三区91| 在线观看www91| 欧美日韩激情一区二区| 在线播放亚洲一区| 日韩精品一区二区三区三区免费| 精品裸体舞一区二区三区| 久久久久久99精品| 国产精品你懂的| 亚洲激情图片一区| 午夜伊人狠狠久久| 玖玖九九国产精品| 国产麻豆精品在线| 成人av电影在线播放| 色综合视频在线观看| 欧美日韩精品一区二区在线播放| 日韩一区二区三区av| 精品国产乱码久久久久久图片 | 国产午夜精品久久久久久免费视 | 色诱视频网站一区| 欧美日韩激情一区二区三区| 日韩精品一区二区三区中文精品| 国产日韩综合av| 日韩伦理av电影| 婷婷综合另类小说色区| 久久爱www久久做| 国产iv一区二区三区| 色老综合老女人久久久| 欧美一区二区在线看| 久久精品在这里| 亚洲精品国产一区二区精华液 | 性做久久久久久免费观看| 免费日韩伦理电影| 国产成人av电影在线| 色综合久久九月婷婷色综合| 91精品欧美一区二区三区综合在| 欧美精品一区二区三区很污很色的| 国产精品久久久久久亚洲毛片| 亚洲一区在线看| 激情久久五月天| 91麻豆精品在线观看| 91精品国产综合久久精品性色| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看| 亚洲精品老司机| 久久er99热精品一区二区| 99久久精品免费看| 日韩一区二区三区免费观看| 国产精品三级视频| 日韩中文欧美在线| 国产91精品露脸国语对白| 欧美撒尿777hd撒尿| 久久久蜜桃精品| 亚洲午夜久久久久久久久电影院| 激情图区综合网| 欧洲色大大久久| 国产午夜精品一区二区三区四区| 亚洲一二三四在线| 国产精品一区二区三区99| 欧美日韩一区在线| 亚洲国产精品黑人久久久| 婷婷综合久久一区二区三区| 成人免费看视频| 日韩欧美在线影院| 亚洲精品五月天| 国产美女在线观看一区| 欧美日韩国产美| 国产精品乱码一区二三区小蝌蚪| 日本成人在线看| 91福利视频网站| 欧美激情一区二区三区全黄| 丝瓜av网站精品一区二区 | aaa国产一区| 精品久久久久久综合日本欧美| 一区二区高清在线| 大桥未久av一区二区三区中文| 欧美一区二区美女| 亚洲一级在线观看| av一区二区三区在线| 久久伊人蜜桃av一区二区| 日韩中文字幕区一区有砖一区 | 亚洲一二三区在线观看|