精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

Geologists have been studying volcanoes for a long time.Though they have learned a great deal,they still have not discovered the cause of volcanic action.They know that the inside of the earth is very hot,but they are not sure exactly what causes the great heat.Some geologists have thought that the heat is caused by the great pressure of the earth’s outer layers.Or the heat may be left from the time when the earth was formed.During the last sixty years scientists have learned about radium,uranium,thorium,and other radioactive elements.Many scientists now believe that much of the heat inside the earth is produced by radioactive elements.

Whatever the cause of the heat may be,we do know that the earth gets hotter the farther down we dig.In deep mines and oil wells the temperatures rise about 1°F for every 50 feet.At this rate of the temperature 40 miles below the earth’s surface should be over 4 000°.This is much hotter than necessary to melt rock.However,the pressure of the rock above keeps most materials from melting at their usual melting points.Geologists believe that the rock deep in the earth may be plastic,or puttylike(油灰狀的).In other words,the rock yields slowly to pressure but is not liquid.But if some change in the earth’s crust releases the pressure,the rock melts.Then the hot,liquid rock can move up toward the surface.

1.The cause for the great heat inside of the earth is______.

A.great pressure of the earth’s outer layers

B.the heat left from the time when the earth was formed

C.radioactive elements giving out heat

D.not sure

2.According to the passage,______ prevents most rock from melting at its usual melting points.

A.the pressure of the rock itself

B.the pressure of the rock above

C.the pressure of the earth’s outer layers

D.the heat given out by some radioactive elements

3.According to the passage,which of the following is NOT true?

A.The farther down,the hotter the earth gets.

B.The rock deep in the earth is liquid.

C.When the pressure releases from the earth’s crust,the rock melts.

D.Rock would be melted at 4 000°.

 

1.解析:作者在回答這個(gè)問題,用的都是“或許”“有些科學(xué)家”的字詞,并沒有把握。

答案:D

2.解析:“However,the pressure of the rock above keeps most materials from melting at their usual melting points.”一句給了我們答案。

答案:B

3.解析:“In other words,the rock yields slowly to pressure but is not liquid.”一句說明在地球里面的巖石并不是液體,只有地球釋放了這種壓力,它們才以液體的形式涌向地球表面。

答案:B

 

練習(xí)冊(cè)系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:高中英語(yǔ) 來源: 題型:

I know that our geologists think highly of his researches in the ______

  A. land  B. field  C. ground  D. Place

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來源:2014屆浙江省紹興市高三上學(xué)期期中考試英語(yǔ)試卷(解析版) 題型:短文改錯(cuò)

Ladies and Gentlemen:

Welcomed to the West Lake. First of all, let me make a brief introduction for it .

    The West Lake like a shining pearl lying in the west of Hangzhou City. Surrounded by hill on the three sides, it is famous for it beautiful scenery, a plenty of historic sites and a variety of local products. Legend has it that the West Lake was a jewel falling from heaven when geologists insist this place had been a shallow sea gulf before it became that it is today. In any case, the West Lake inspired poets and painters for centuries. Enjoy your trip. Thank you !

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來源:2010年遼寧省大連市高一下學(xué)期期末考試英語(yǔ)卷 題型:閱讀理解

Situated in the Northeast region of Vietnam, Halong Bay is made up of 1,969 islands of various sizes, 989 of which have been given names. The concentrated zone of stone islands is famous for its spectacular scenery of caves, and forms the central zone of Halong Bay.

Seen from above, Halong Bay looks like a geographic work of art. While exploring the bay, you feel lost in a wonderful world. There is Man’s Head Island, which resembles a man standing and looking towards the mainland. Dragon Island looks like a dragon winding above the blue water. La Vong Island resembles an old man fishing. There are also the islands of the Sail, the Pair of Roosters, and the Incense Burner, which are all astonishingly like their names.

It has been proven by scientists that Halong Bay was one of the first places of human existence. It is also a region of highly-concentrated biological diversity with many ecosystems of coral reefs, and tropical forests, which are home to thousands of species of animals and rare plants.

The beach located along the coast of Halong Bay has a year-round average temperature of 20℃. Among the palm trees are large hotels. Visitors are seen on white sand and under the green trees are small family-run restaurants. After swimming, tourists can enjoy cold drinks. No wonder the 18h meeting of the Committee of the World Heritages of UNESCO officially recognized Halong Bay as a natural heritage site of worldwide importance.

1.What forms the central zone of Halong Bay?

    A. 1,969 islands of various sizes.          

B. The concentrated zone of stone islands.

    C. 989 islands that have been given names.  

D. Man’s Head Island.

2.We can infer that the names of most islands ______.

   A. have something to do with theirs shapes.

   B. were given by the visitors in Halong Bay  

   C. were given by the geologists of Vietnam

   D. are related to their history

3. The author writes the passage mainly to_______.

   A. tell some information about the history of Vietnam

   B. introduce the average temperature in Vietnam

   C. introduce the beach of Vietnam

   D. tell readers something about Halong Bay

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語(yǔ) 來源:20102011學(xué)年江西省南昌市高二下學(xué)期期中考試英語(yǔ)試題 題型:閱讀理解

The ocean bottom,a region nearly 2.5 times greater than the total land area of the Earth, is even today largely unexplored. Until about a century ago,the deep-ocean floor was completely inaccessible and hidden beneath waters averaging over 3,600 meters deep. Total­ly without light and subjected to intense pressures hundreds of times greater than at the Earth's surface,the deep-ocean bottom is a strange environment to humans,in some ways as forbidding and remote as the outer space.

Although researchers have taken samples of deep-ocean rocks for over a century,the first detailed global study of the ocean bottom did not actually start until 1968,with the beginning of the National Science Foundation's Deep Sea Drilling Project ( DSDP). Using techniques first developed for the offshore oil and gas industry,the DSDP's drill ship,the Glomar Challenger,was able to maintain a steady position on the ocean's surface and drill in very deep waters,taking samples of rock from the ocean floor.

The Glomar Challenger completed 96 voyages in a 15-year-research program that ended in November 1983. During this time,it sailed 600,000 kilometers and took almost

20,000samples of rocks around the world. Those samples have allowed geologists to reconstruct what the planet looked like hundreds of millions of years ago and to make out what it will probably look like millions of years in the future. Today,largely on the strength of evidence gathered during the Glomar Challenger's voyages,nearly all earth scientists agree on the theories of plate tectonics (構(gòu)造學(xué)) and continental drift that explains many of the geological processes.

The samples of rocks drilled by the Glomar Challenger have also provided a climatic re­cord stretching back hundreds of millions of years. The information of past climatic changes can be used to predict future climates.

1.The underlined word" inaccessible" in Line 3 means     .

    A. unrecognizable   B. unreachable C. unusable     D. unreasonable

2.Why does the author mention "outer space" in the first paragraph?

A.The Earth's climate millions of years ago was similar to that in outer space.

B.It is similar to the ocean floor in being strange to the humans.

C.Rock formations in outer space are similar to those found on the ocean floor.

D.Techniques used by scientists to explore outer space were similar to those used in ocean exploration.

3.Which of the following is TRUE of the Glomar Challenger?

    A. It is a type of submarine.   B. It is an ongoing project.

    C. It has gone on over 100 voyages.      D. It made its first DSDP voyage in 1968.

4.The Deep Sea Drilling Project was significant because it was         .

A.an attempt to find new sources of oil and gas

B.the first extensive exploration of the ocean bottom

C.made up of geologists from all over the world

D.supported entirely by the gas and oil industry

5.Which is NOT mentioned in the passage as being a result of the Deep Sea Drilling Project?

A.Geologists were able to determine the Earth's appearance millions of years ago.

B.Two geological theories became more widely accepted by scientists.

C.Geologists observed forms of life never before seen.

D.Information was revealed about the Earth's past climatic changes.

 

 

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊(cè)答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
亚洲天天做日日做天天谢日日欢| 国产精品人妖ts系列视频| 日本欧美肥老太交大片| 欧美一区二区三区精品| 美女精品自拍一二三四| 欧美精品一区视频| 国产成人精品一区二区三区网站观看| 欧美国产精品一区二区三区| 成人教育av在线| 亚洲欧美国产77777| 欧美日本一区二区| 免费成人av在线播放| 精品少妇一区二区三区视频免付费 | 欧美日韩精品一区二区三区| 视频在线观看国产精品| 337p粉嫩大胆色噜噜噜噜亚洲 | 国产成人自拍在线| 亚洲欧洲三级电影| 欧美又粗又大又爽| 日韩成人精品在线观看| 久久蜜桃av一区精品变态类天堂| 成熟亚洲日本毛茸茸凸凹| 亚洲视频免费看| 制服丝袜成人动漫| 国产伦理精品不卡| 亚洲九九爱视频| 日韩一区二区三区视频| 国产成人在线色| 一级日本不卡的影视| 精品美女在线播放| 99精品久久99久久久久| 丝袜脚交一区二区| 337p日本欧洲亚洲大胆色噜噜| 风间由美一区二区av101| 又紧又大又爽精品一区二区| 日韩视频在线永久播放| 国产成人精品三级麻豆| 国产精品第13页| 在线综合+亚洲+欧美中文字幕| 国产在线精品一区二区三区不卡| 中文字幕一区不卡| 91精品久久久久久久99蜜桃| 国产精品一区免费视频| 亚洲一区二区视频在线| 日韩精品一区二区三区三区免费| 成人免费高清在线观看| 日韩精品一二三区| 国产午夜一区二区三区| 欧美亚洲图片小说| 韩日欧美一区二区三区| 曰韩精品一区二区| www久久精品| 日本高清视频一区二区| 久久99国产精品免费| 一区二区三区在线观看网站| 欧美成人一区二区三区在线观看| 91在线国产观看| 看电视剧不卡顿的网站| 亚洲精品国产视频| 日本在线观看不卡视频| 欧美国产一区二区在线观看| 欧美日韩一区国产| 成人在线视频一区| 日韩精品午夜视频| 亚洲色图在线播放| 久久久久99精品国产片| 在线观看日韩电影| 成人性生交大片| 人人狠狠综合久久亚洲| 悠悠色在线精品| 国产日韩影视精品| 日韩一区二区不卡| 日本电影欧美片| 成人午夜激情片| 麻豆国产精品视频| 亚洲国产精品久久艾草纯爱| 国产精品无圣光一区二区| 日韩视频一区二区| 欧美熟乱第一页| av在线播放不卡| 国产成人在线观看免费网站| 日韩国产欧美三级| 一区二区三区四区五区视频在线观看| 久久久不卡网国产精品一区| 日韩一区二区三区在线观看| 91黄色免费看| 成人h动漫精品一区二| 精品一区二区三区不卡 | 亚洲国产精品一区二区www | 青青草97国产精品免费观看| 亚洲自拍偷拍麻豆| 国产精品女上位| 国产拍欧美日韩视频二区| 日韩欧美不卡在线观看视频| 欧美日韩国产一级| 色香蕉久久蜜桃| 99久久99久久精品免费观看| 国产激情精品久久久第一区二区 | 日韩一区和二区| 欧美日本在线看| 色女孩综合影院| 亚洲视频免费在线| 国产精品美女久久久久久| 久久网站最新地址| 日韩欧美三级在线| 91精品中文字幕一区二区三区| 欧美亚洲一区二区在线观看| 91色|porny| 99久久精品国产观看| 成人在线综合网| 丁香天五香天堂综合| 国产麻豆9l精品三级站| 国产酒店精品激情| 国内外成人在线| 精品亚洲成a人| 久久机这里只有精品| 人人爽香蕉精品| 免费不卡在线视频| 青草国产精品久久久久久| 免费高清在线一区| 日韩va欧美va亚洲va久久| 五月激情综合色| 午夜精品爽啪视频| 日本v片在线高清不卡在线观看| 亚洲天天做日日做天天谢日日欢| 国产精品色婷婷久久58| 国产欧美一区二区精品仙草咪| 国产三级精品视频| 久久精品人人爽人人爽| 中文字幕乱码日本亚洲一区二区 | 黑人巨大精品欧美一区| 国精产品一区一区三区mba视频| 精品无人区卡一卡二卡三乱码免费卡| 日韩精品国产欧美| 精品一区二区日韩| 国产一区二区女| 国产99久久久久久免费看农村| 国产成人精品免费在线| 国产成人aaaa| 波多野结衣一区二区三区| av电影在线不卡| 91麻豆成人久久精品二区三区| 一道本成人在线| 欧美喷水一区二区| 91精品国产一区二区三区蜜臀| 精品国产一区二区三区久久久蜜月| 精品国产乱码久久久久久图片| 精品国产免费人成在线观看| 久久色在线视频| 国产精品成人网| 亚洲国产一区二区a毛片| 日韩国产欧美一区二区三区| 国产自产2019最新不卡| 99久精品国产| 欧美放荡的少妇| 亚洲精品在线观看网站| 国产日韩精品一区| 亚洲欧美中日韩| 亚洲成人一区二区| 久久99国产精品免费网站| 成人在线综合网| 欧美视频自拍偷拍| 日韩精品中文字幕一区二区三区| 久久精品网站免费观看| 亚洲免费观看在线视频| 日韩精品免费视频人成| 国产精品自拍毛片| 在线欧美日韩精品| 日韩欧美一区中文| 中文字幕在线观看一区| 无吗不卡中文字幕| 国产激情一区二区三区| 欧美性高清videossexo| 精品国产一区a| 亚洲激情图片qvod| 精品一区二区三区视频在线观看| 91同城在线观看| 日韩美女一区二区三区四区| 亚洲欧美自拍偷拍| 久久国产欧美日韩精品| 91网站最新地址| 精品乱人伦一区二区三区| 亚洲人成网站精品片在线观看| 麻豆精品视频在线观看视频| 成人app网站| 91精品福利在线一区二区三区| 国产精品久久久久天堂| 日韩激情一二三区| 不卡电影免费在线播放一区| 欧美精品亚洲二区| 中文字幕av一区 二区| 天天av天天翘天天综合网色鬼国产 | 国产精品动漫网站| 日本视频免费一区| 91亚洲国产成人精品一区二三| 欧美成人三级电影在线| 亚洲另类在线视频| 国产精品一区二区在线观看不卡| 欧美日韩一区二区电影| 国产精品每日更新在线播放网址|