精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

精英家教網 > 高中英語 > 題目詳情

Several years ago, while attending a communication course, I experienced a most unusual process. The instructor asked us to list  36 in our past that we felt   37  of, regretted, or incomplete about and read our lists aloud.

This seemed like a very 38 process, but there’re always some 39 souls in the crowd who will volunteer. The instructor then 40 that we find ways to 41 people, or take some actions to right any wrong doings. I was seriously wondering how this could ever 42 my communication.

Then the man next to me raised his hand and volunteered this story: “Making my 43 , I remembered an incident from high school. I grew up in a small town. There was a Sheriff 44 of us kids liked. One night, my two buddies and I decided to play a 45 on him.

After drinking a few beers, we climbed the tall water tank in the middle of the town, and wrote on the tank in bright red paint: Sheriff Brown is a s. o. b. (畜生). The next day, almost the whole town saw our glorious 46 . Within two hours, Sheriff Brown had us in his office. My friends told the truth but I lied. No one 47 found out. ”

Nearly 20 years later, Sheriff Brown’s name 48 on my list. I didn’t even know if he was still 49 . Last weekend, I dialed the information in my hometown and found there was a Roger Brown still listed. I tried his number. After a few 50 , I heard, “Hello? ” I said, “Sheriff Brown? ” Paused. “Yes. ”“Well, this is Jimmy Calkins. ”

“And I want you to know that I did it. ”Paused. “I knew it! ” he yelled back. We had a good laugh and a 51 discussion. His closing words were,“Jimmy, I always felt bad for you 52 your buddies got it off their chest, but you were carrying it 53 all these years. I want to thank you for calling me. . . for your sake. ”

Jimmy inspired me to 54 all 101 items on my list within two years, and I always remember what I learned from the course: It’s never too late to 55 the past wrongdoings.

36. A. something     B. anything   C. somebody       D. anybody

37. A. ashamed     B. afraid     C. sure           D. proud

38. A. private      B. secret     C. interesting       D. funny

39. A. foolish      B. polite      C. simple         D. brave

40. A. expected    B. suggested   C. ordered        D. demanded

41. A. connect with  B. depend on C. make an apology to   D. get along with

42. A. improve     B. continue   C. realize         D. keep

43. A. notes       B. list       C. plan           D. stories

44. A. any        B. most      C. none          D. all

45. A. part        B. game      C. trick          D. record

46. A. view       B. sign       C. attention       D. remark

47. A. also        B. even      C. still           D. ever

48. A. appears     B. considers   C. presents       D. remembers

49. A. angry       B. happy     C. doubtful       D. alive

50. A. words      B. rings       C. repeats       D. calls

51. A. cold       B. plain       C. nervous       D. lively

52. A. in case     B. so long as   C. unless         D. because

53. A. around     B. out        C. on           D. away

54. A. build up    B. make up    C. clear up       D. give up

55. A. regret      B. forgive     C. right          D. punish

36.【解析】選B。根據下文可知句意為:教員要求我們把我們過去的任何事情(anything)都列成表,這些事情是我們感到羞愧(ashamed)、后悔或未完成的,然后大聲讀出。若填something只表示一些事情,與句意不符。

37.【解析】選A。ashamed 意為“羞愧的”,根據后面列舉的幾項,可排除B、C、D三項。

38.【解析】選A。private 意為“私人的、保密的、不讓人知道的”。上述事情都屬于個人隱私,不宜公開。

39.【解析】選D。brave 意為“勇敢的”。盡管是隱私不宜公開,但在眾多的人中總有一些“勇敢的”人愿意與大家分享。

40.【解析】選B。suggested 意為“建議”,從句謂語用動詞原形,故應是虛擬語氣,可先排除expected;從說話者語氣看,不是“命令”,所以可排除ordered和demanded。

41.【解析】選C。這里教員建議要做以下幾件事情:to make an apology to people“向人們道歉”,(to) take some actions to right any wrong doings“采取措施糾正錯誤的所作所為”。

42.【解析】選A。本來作者是參加一個交際培訓班,而現在教員要學員所做的一切似乎與培養交際能力無關,所以作者很納悶這是否能提高(improve)他的交際能力。

43.【解析】選B。make a list 意為“列表”。

44.【解析】選C。none of us kids liked是定語從句,前面省略了關系代詞whom / that(代替Sheriff),選none表示Jimmy(由短文最后可知此人是Jimmy)和他的少年伙伴都不喜歡Sheriff,與下文吻合。

45.【解析】選C。play a trick on sb. 意為“捉弄某人”。

46.【解析】選B。sign 意為“記號、標記、符號”,指Jimmy他們寫的字。

47.【解析】選D。ever用于否定句表示“在任何時候、從來”。由于Jimmy說了謊話,所以“從來就沒人查明事實真相(found out)”,與下文“幾乎20年后再提及此事”相呼應。

48.【解析】選A。appear 意為“出現”,指Sheriff Brown的名字被列在表上。

49.【解析】選D。alive 意為“活著的”,此時Jimmy不知道Sheriff Brown是否還活著,與后面他們接通電話,證實了Sheriff Brown還活著相呼應。

50.【解析】選B。ring 意為“鈴聲”,這里指電話被撥通。

51.【解析】選D。由we had a good laugh 可知Sheriff 和Jimmy 進行的是熱烈的(lively)討論。

52.【解析】選D。后面的句子說明原因,故選because 引導原因狀語從句:因為你的伙伴都把他們做的錯事說出來了。

53.【解析】選A。around 意為“大約”。此句表示:而你(Jimmy)這些年來卻一直把做過的這件錯事記在心頭。

54.【解析】選C。clear up 意為“消除、解除”。此句意為:在兩年里Jimmy鼓勵我消除了在我的表上的所有101項(做錯了的事情)。

55.【解析】選C。right 意為“糾正”。此句意為:糾正過去的不道德行為還為時不晚。

練習冊系列答案
相關習題

科目:高中英語 來源: 題型:閱讀理解

There was a time in my life when beauty meant something special to me. I guess that would have been when I was about six or seven ye ars old, just several weeks or maybe a month before the orphanage turned me into an old man.

I would get up every morning at the orphanage, make my bed just like the little soldier that I had become and then I would get into one of the two straight lines and march to breakfast with the other twenty or thirty boys who also lived in my dormitory.

After breakfast one Saturday morning I returned to the dormitory and saw the house parent chasing the beautiful monarch butterflies who lived by the hundreds in the azalea (杜鵑花) bushes strewn around the orphanage.

I carefully watched as he caught these beautiful creatures, one after the other, and then took them from the net and then stuck straight pins through their head and wings, pinning them onto a heavy cardboard sheet.

How cruel it was to kill something of such beauty. I had walked many times out into the bushes, all by myself, just so the butterflies could land on my head, face and hands so I could look at them up close.

Every year when the butterflies would return to the orphanage and try to land on me I would try and shoo (用"噓"聲趕走,嚇走)them away because they did not know that the orphanage was a bad place to live and a very bad place to die.

1. According to the passage, how did the author find the orphanage?

A. A favorable place to live.                B. A bad place to live.

C. A comfortable place for butterflies.  D. A favorable place for the old.

2. How did the people go to their meals?

A. By car.              B. On foot.            C. Queuing in two ways.              D. Any way they wanted.

3. Which of the following statements is TRUE, according to the passage?

A. I love everything of beauty when I was old.

B. The people in the orphanage stand in line doing everything.

C. The azalea bushes were planted by the people living in the orphanage.

D. I shooed the butterflies away because I didn’t want them to be killed.

4. What can we infer from the first two paragraphs?

A. I love beauty when I was about six or seven years old.

B. I became old very soon in the orphanage.

C. I had a very pleasant time in the orphanage.

D. I was tired with the life the way I lived in the orphanage.

5. What does the author think of the house parent?

A. Pitiless.             B. Kind.                C. Lovable.                          D. Beautiful.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2012-2013學年海南省瓊海市高三下學期第一次月考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解

Faced with a tough job market, fresh graduates are dreaming of running their own businesses instead.But a recent survey has showed that such ambitions lack the required support and remain just that---dreams.

The Shanghai Municipal Employment Promotion Center poll of 1,276 graduates in several universities and colleges in the city, released last Friday, showed 59.78 percent of respondents considered the possibility of setting up a company or at least a small store.“But they just stop at the‘thinking’stage,” it stated.

Respondents put the top reasons for not going it alone down to a shortage of investment and a lack of business opportunity.They also listed lack of business experience and social networks, the need to advanced study and objections from family members as factors that stood in their way.

More than 90 percent of the interviewees said they would rather take up a job after graduating and then consider starting their own business two or three years down the road.

Guo Bing, a senior student in Shanghai International Studies University majoring in English, decided he wanted to be his own boss last year.But he is looking for a job first.“If I fail to find a satisfying job, I would like to establish a company in exhibition services,” Guo said.The Shanghai native has some relatives working in a local printing plant.With their help, Guo hopes to produce exhibition brochures(小冊子) at a relatively low price.He is also confident that his English language skills can help him do well in the industry.

“Social networking is an important factor leading to business success,” Guo said.

Guo said that the shortage of graduate jobs is the main reason driving more university students to set up a business right after their graduation.

Jiang Ye, deputy director of Yangpu District Business Guide Center, said the universitysets up a business guide team made of government officials and professionals.They

regularly give training courses to students who show an interest in having their own business.

The parents of university graduates are more willing to help their children start up alone, the survey showed."Once you win the support of your family, you have won half the battle," Guo added.

1.Which of the following can be the best title?

A.A Tough Job Market                     B.Graduates Dream of Being Boss

C.The Ambitious Fresh Graduates             D.The Story of Guo Bing

2.In the view of Guo Bing, what is the key factor that makes fresh graduates dream of being boss soon after graduation?

A.Their family don't support them.          B.Their social networking is not good.

C.There are not enough graduate jobs.       D.They want to achieve greater success.

3.Who is this article mostly intended for?

A.The parents whose child goes to university soon.

B.Those who will graduate from university.

C.Those who want to be bosses.

D.The officials who work in the government.

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2014屆山西省高二上學期期末聯考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解

Zhang Lili, a 29-year-old middle school teacher at the No 19 middle school in the city of Jiamusi in Northeast China’s Heilongjiang province was crossing the road just outside the school’s gate when a school bus suddenly came rushing toward nearby students at 8:38 pm on May 8, 2012.

“There were three buses at the school gate ready to pick up students, but the one in the back suddenly crashed into the second bus and pushed it into the first one. There were several students standing between the first and the second buses and they were about to be crushed,” said Liu Ye, a student of No.19 middle school.

“We were waiting to board the bus when suddenly it began moving toward the teachers and students. Zhang Lili immediately pushed the students out of the way, but unfortunately she didn't escape. The bus crushed her legs.” added Liu.

Zhang Lili was sent to hospital at about 9 pm and she was critically injured and her blood pressure was low. The situation was quite serious when rushed to hospital.

After consulting specialists, the doctors decided that the only way to save her life was cut off both of her legs.

Upon learning about the accident, the deputy mayor of the city, Sun Zhe, asked the hospital to “save the young teacher regardless of the cost”

“If necessary, we will invite more specialists from the capital city, even from the whole nation,” said Sun.

Fortunately, after 58 hours of emergency medical attention after being transferred to the First Affiliated Hospital of Harbin Medical University, Zhang finally regained consciousness on May 15.

“But it cannot be ruled out that her condition may worsen, and the doctors are still working full out to save the heroic teacher,” said Zhao Mingyan, ICU director at the hospital, where Zhang is now receiving treatment. “Her courage moved all of our staff, and we will try our best to help the brave teacher in her future life.” said Wang Jianwei, the director of center.

The Ministry of Education has also named her “National Outstanding Teacher” and called on the country’s educators to learn from her.

1.What does the underlined word “it” in the third paragraph refers to ________.

A.the bus in the back                      B.the bus in the middle

C.the bus in the front                      D.the third bus

2.What can be inferred from the remark of the deputy Mayor Sun Zhe?

A.Every possible means is being carried out to save the brave teacher.

B.It’s increasingly difficult to save the brave teacher.

C.The only way to save the brave teacher is to cut off her legs.

D.No more experts will be needed in the operation to save the brave teacher.

3.What does the underlined sentence in the ninth paragraph attempt to tell us?

A.The woman teacher’s condition will definitely get worse.

B.It is obvious that the woman teacher will recover shortly after.

C.There is little possibility that the woman teacher’s condition will improve.

D.It’s likely that the teacher will suffer from a worse medical condition.

4.Which of the following might be the best title for this passage?

A.National Outstanding Teacher              B.A Heroic Teacher

C.An Example of Top Teachers               D.An bus accident

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2013屆四川省成都市高二5月月考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解

Zhang Lili, a 29-year-old middle school teacher at the No 19 middle school in the city of Jiamusi in Northeast China's Heilongjiang province was crossing the road just outside the school's gate when a school bus suddenly came rushing toward nearby students at 8:38 pm on May 8, 2012.

"There were three buses at the school gate ready to pick up students, but the one in the back suddenly crashed into the second bus and pushed it into the first one. There were several students standing between the first and the second buses and they were about to be crushed," said Liu Ye, a student of No. 19 middle school.

"We were waiting to board the bus when suddenly it began moving toward the teachers and students. Zhang Lili immediately pushed the students out of the way, but unfortunately she didn't escape. The bus crushed her legs. " added Liu.

Zhang Lili was sent to hospital at about 9 pm and she was critically injured and her blood pressure was low. The situation was quite serious when rushed to hospital.

After consulting specialists, the doctors decided that the only way to save her life was cut off both of her legs.

Upon learning about the accident, the deputy mayor of the city, Sun Zhe, asked the hospital to "save the young teacher regardless of the cost"  

"If necessary, we will invite more specialists from the capital city, even from whole nation," said Sun.

Fortunately, after 58 hours of emergency medical attention after being transferred to the First Affiliated Hospital of Harbin Medical University, Zhang finally regained consciousness on May 15.

"But it cannot be ruled out that her condition may worsen, and the doctors are still working full out to save the heroic teacher," said Zhao Mingyan, ICU director at the hospital, where Zhang is now receiving treatment.

"Her courage moved all of our staff, and we will try our best to help the brave teacher in her future life. " said Wang Jianwei, the director of center.

The Ministry of Education has also named her "National Outstanding Teacher" and called on the country's educators to learn from her.

1.What does the underlined word “it” in the third paragraph refers to ________.

A.the bus in the back

B.the bus in the middle

C.the bus in the front

D.the third bus

2.What can be inferred from the remark of the deputy Mayor Sun Zhe?

A.Every possible means is being carried out to save the brave teacher.

B.It’s increasingly difficult to save the brave teacher.

C.The only way to save the brave teacher is to cut off her legs.

D.No more medical experts will be needed in the operation to save the brave teacher.

3.What does the underlined sentence in the ninth paragraph attempt to tell us?

A.The woman teacher’s condition will definitely get worse.

B.There is little possibility that the woman teacher’s condition will improve.

C.It is obvious that the woman teacher will recover shortly after.

D.It’s likely that the woman teacher will suffer from a worse medical condition.

4.Which of the following might be the best title for this passage?

A.National Outstanding Teacher

B.A Heroic Teacher

C.An Example of Top Teachers

D.An bus accident

 

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:2009年高考試題(浙江卷)解析版 題型:閱讀理解

 

In ancient Egypt, the pharaoh(法老) treated the poor message runner like a prince when he arrived at the palace, if he brought good news. However, if the exhausted runner had the misfortune to bring the pharaoh unhappy news, his head was cut off.

Shades of that spirit spread over today’s conversations. Once a friend and I packed up some peanut butter and sandwiches for an outing. As we walked light-heartedly out the door, picnic basket in hand, a smiling neighbor looked up at the sky and said, “Oh boy, bad day for a picnic. The weatherman says it’s going to rain.” I wanted to strike him on the race with the peanut butter and sandwiches. Not for his stupid weather report, for his smile.

Several months ago I was racing to catch a bus. As I breathlessly put my handful of cash across the Greyhound counter, the sales agent said with a broad smile, “Oh that bus left rive minutes ago.” Dreams of head-cutting!

It’s not the news that makes someone angry. It’s the unsympathetic attitude with which it’s delivered. Everyone must give bad mews from time to time, and winning professionals do it with the proper attitude. A. doctor advising a patient that she needs an operation dose it in a caring way A. boss informing an employee he didn’t get the job takes on a sympathetic tone. Big winners know, when delivering any bad news, they should share the feeling of the receiver.

Unfortunately, many people are not aware of this. When you’re tired from a long flight, has a hotel clerk cheerfully said that your room isn’t ready ye? When you had your heart set on the toast beef, has your waiter merrily told you that he just served the last piece? It makes you as traveler or diner want to land your fist right on their unsympathetic faces.

Had my neighbor told me of the upcoming rainstorm with sympathy, I would have appreciated his warning. Had the Greyhound salesclerk sympathetically informed me that my bus had already left, I probably would have said, “Oh, that’s all right. I’ll catch the next one.” Big winners, when they bear bad news, deliver bombs with the emotion the bombarded (被轟炸的) person is sure to have .

1.In Paragraph 1, the writer tells the story of the pharaoh to    .

A. make a comparison B. introduce a topic  C. describe a scene  D. offer an argument

2.In the writer’s opinion, his neighbor was _____________.

A. friendly  B. warm-hearted  C. not considerate   D. not helpful

3.From “Dreams of head-cutting!”(Paragraph 3), we learn that the writer    .

A. was mad at the sales agent.

B. was reminded of the cruel pharaoh

C. wished that the sales agent would have had dreams.

D. dreamed of cutting the sales agent’s head that night.

4.What is the main idea of the text?

A. Delivering bad news properly is important in communication.

B. Helping others sincerely is the key to business success.

C. Receiving bad news requires great courage.

D. Learning ancient traditions can be useful.

 

查看答案和解析>>

同步練習冊答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
在线播放国产精品二区一二区四区| 亚洲国产精品国自产拍av| 日本不卡视频一二三区| 日韩一区二区在线看| 男女激情视频一区| 亚洲精品在线免费播放| 国产精品一二三四区| 国产精品亲子伦对白| 91老师片黄在线观看| 亚洲午夜久久久久久久久久久| 欧美三级中文字| 奇米一区二区三区| 国产午夜久久久久| www.亚洲色图| 亚洲国产一区二区a毛片| 欧美一级黄色录像| 国产精品88888| 综合久久给合久久狠狠狠97色 | 日本不卡不码高清免费观看| 精品久久一区二区| 成人黄色在线网站| 亚洲国产日韩精品| 欧美精品一区二区在线播放| 粉嫩久久99精品久久久久久夜| 亚洲欧美日本韩国| 欧美一区二区三区在线视频| 国产露脸91国语对白| 亚洲女同一区二区| 欧美一区二区美女| 国产·精品毛片| 亚洲一区二区三区四区在线| 精品久久一区二区| 91免费观看视频在线| 免费欧美高清视频| 中文天堂在线一区| 欧美猛男男办公室激情| 国产精品一二三在| 亚洲国产va精品久久久不卡综合| 精品久久国产字幕高潮| 97国产精品videossex| 日本vs亚洲vs韩国一区三区二区| 欧美国产在线观看| 欧美精品国产精品| 懂色av中文一区二区三区| 亚洲一二三区在线观看| 久久新电视剧免费观看| 欧美亚洲一区二区在线| 国产精品88888| 午夜精品久久久久| 亚洲国产精华液网站w| 欧美日韩精品高清| 成人综合婷婷国产精品久久蜜臀| 亚洲国产日产av| 国产欧美一区二区在线| 欧美日韩高清在线播放| 国产91精品在线观看| 日韩成人午夜精品| 亚洲日本成人在线观看| 欧美mv和日韩mv的网站| 91国模大尺度私拍在线视频| 国产精品一区专区| 日韩—二三区免费观看av| 综合色天天鬼久久鬼色| 精品久久久久一区二区国产| 欧美在线观看一二区| 顶级嫩模精品视频在线看| 日本不卡一区二区三区| 亚洲精品亚洲人成人网在线播放| www国产精品av| 欧美精品色综合| 色综合中文字幕国产 | 亚洲男女一区二区三区| 色哟哟一区二区三区| 国产成人啪午夜精品网站男同| 日韩电影在线观看一区| 亚洲三级视频在线观看| 国产视频一区不卡| 欧美一区二区三区免费观看视频| 色综合久久久久| 粉嫩高潮美女一区二区三区| 久久精品av麻豆的观看方式| 亚洲午夜免费视频| 亚洲视频在线一区| 欧美高清在线视频| www国产亚洲精品久久麻豆| 777午夜精品免费视频| 在线看国产一区| 99久久精品99国产精品| 国产精品996| 国产又黄又大久久| 六月婷婷色综合| 日韩精品1区2区3区| 一区二区欧美在线观看| 亚洲欧洲精品一区二区三区| 国产日韩欧美一区二区三区综合 | 久久久久久久久免费| 日韩一区二区免费在线观看| 欧美二区乱c少妇| 欧美日韩综合在线| 欧美性大战久久久| 在线观看日韩国产| 在线亚洲人成电影网站色www| 9l国产精品久久久久麻豆| 丁香激情综合五月| 粉嫩av亚洲一区二区图片| 国产精品亚洲人在线观看| 精品一区二区三区免费播放| 免费高清视频精品| 麻豆精品国产传媒mv男同 | 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 久久国产福利国产秒拍| 久久精品国产**网站演员| 免费成人在线网站| 美女视频第一区二区三区免费观看网站| 香蕉影视欧美成人| 五月天中文字幕一区二区| 天堂成人国产精品一区| 石原莉奈在线亚洲二区| 日韩精品欧美成人高清一区二区| 天涯成人国产亚洲精品一区av| 舔着乳尖日韩一区| 免费成人在线网站| 狠狠色丁香婷综合久久| 国产精品自拍网站| 成人动漫一区二区在线| 99精品在线免费| 在线观看亚洲a| 欧美乱熟臀69xxxxxx| 日韩一区二区视频在线观看| 精品黑人一区二区三区久久| 久久青草欧美一区二区三区| 欧美国产欧美综合| 亚洲视频一区在线| 亚洲国产视频a| 日本欧美在线看| 韩国精品主播一区二区在线观看 | 91官网在线免费观看| 欧美日韩大陆一区二区| 日韩欧美久久一区| 久久久不卡网国产精品二区| 国产精品美女久久久久久久久| 亚洲欧美区自拍先锋| 午夜视频在线观看一区| 久久精品国产99国产| 成人一级片网址| 在线免费观看日本欧美| 日韩小视频在线观看专区| 久久久不卡网国产精品二区 | 亚洲高清视频的网址| 麻豆一区二区99久久久久| 国产精品一区二区三区99| eeuss鲁片一区二区三区| 欧美在线一区二区| 日韩欧美国产不卡| 国产精品丝袜黑色高跟| 亚洲制服丝袜在线| 久久国产精品99精品国产| 大桥未久av一区二区三区中文| 色综合色综合色综合色综合色综合| 欧美日韩一本到| 久久久天堂av| 亚洲综合免费观看高清完整版在线| 男人的j进女人的j一区| 成人午夜在线播放| 欧美片在线播放| 国产日韩精品一区二区三区| 一区二区三区欧美日| 久久丁香综合五月国产三级网站| 成人97人人超碰人人99| 欧美高清视频一二三区| 欧美国产精品v| 午夜精品久久久久久久久| 国产福利一区二区| 精品视频999| 中文一区二区在线观看| 午夜精品久久久| 成人黄色av电影| 欧美一区二区久久| 亚洲色图制服诱惑 | 国产91丝袜在线18| 欧美久久久久久久久| 国产精品美女久久久久av爽李琼| 天使萌一区二区三区免费观看| 国产成人av自拍| 91麻豆精品国产91久久久资源速度 | 91视视频在线直接观看在线看网页在线看| 91精品国产综合久久香蕉的特点| 国产精品色噜噜| 美腿丝袜亚洲综合| 91福利国产成人精品照片| 久久色在线视频| 亚洲6080在线| av影院午夜一区| 欧美成人a∨高清免费观看| 一区二区三区四区在线播放| 国产毛片精品视频| 欧美精品在欧美一区二区少妇 | 国产精品欧美极品| 麻豆国产精品777777在线| 欧美亚一区二区|