任務型聽讀訓練八年級英語譯林版
注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊任務型聽讀訓練八年級英語譯林版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。
C
At school, students usually learn many subjects in the classroom like English, Maths and so on. Now there is a new one in some schools—school gardening (園藝). It is an outdoor subject. In the gardening class, teachers teach students different kinds of vegetables and how to grow them. Then students work in groups.
The students really love this subject. Why? Because they can have much fun in this class. They don't have to sit at their desks in the classroom all day. They can get out, get their hands dirty, do things with their own hands and relax.
It's also fun to get something to eat and see. In some schools,students like to grow carrots and tomatoes. It's always interesting for them to get a carrot or a tomato, wash it and eat it right in the garden. In some schools,students like to grow flowers. When it's spring,all the flowers come out and they're really beautiful. Students like to walk and talk in the beauty. That's their favorite thing to do after busy hours of work.
Only fun from the classes? Of course not. Students can learn something,too. Keeping a school garden is difficult and all the students in the group need to come and help. This teaches students teamwork. Also,some vegetables are easy to grow,but others need a long time. This teaches students they need to wait before they get the things they want.
There may be many other good things about school gardening. But one thing is sure—students really love having outdoor classes.
( )8. What does the underlined word "one" in paragraph 1 refer to?
A. School.
B. Subject.
C. Student.
D. Classroom.
答案:B
解析:根據(jù)第一段“Now there is a new one in some schools—school gardening (園藝). It is an outdoor subject.”可知,“one”指代的是“subject”,故選B。
(
D
)9. Why do students enjoy the school gardening classes?
A. Because they can relax in the classroom.
B. Because they don't have to do any work.
C. Because they can avoid learning other subjects.
D. Because they can take part in hands-on activities and relax outdoors.
答案:D
解析:根據(jù)第二段“They can get out, get their hands dirty, do things with their own hands and relax.”可知學生喜歡園藝課是因為能參與動手活動并在戶外放松,故選D。